Cea mai frumoasa mobila de sufragerie Biblioteca Boho, Stejar Riviera & Stejar Bleumarin Pareri

Cea mai frumoasa mobila de sufragerie Biblioteca Boho, Stejar Riviera & Stejar Bleumarin, 362,5 x 205,4 x 42 Cm.
O mimunata imbinare de elemente ce amintesc de anotimpul estival, de Riviera franceza, cu note marine, ce racoresc privirea dar in acelasi timp atat de intima si calduroasa . Potrivita in toate anotimpurile, cu orice decoratiune, datorita culorii ce se preteaza foarte bine atat decoratiunilor marine, cat si decoratiunilor specifice anotimpului rece.
Cu un design simplu, placut, o culoare superba, albastru bleumarin, navy, mobila de living Boho, Stejar Riviera & Stejar Bleumarin va arata minunat in sufrageria dumneavoastra. Se preteaza la orice tip de apartament clasic sau vila.


Piesele se pot aranja dupa cum va doriti, dupa nevoie. De asemenea piesele se pot achizitiona separat si chiar se pot face pe comanda daca doriti sa mai adaugati ceva, o comoda mai mare sau mai mica, ceea ce este un mare atu, pentru ca veti avea mobila pe gustul dumneavoastra.
Setul este format din Comoda Tv Boho, Stejar Riviera & Stejar Bleumarin, 166,1 x 51,8 x 42 Cm; Vitrina Boho, Stejar Riviera & Stejar Bleumarin, 106,4 x 160,6 x 42 Cm; Polita Boho, Stejar Riviera & Stejar Bleumarin, 160 x 29,6 x 21,9 Cm.
La alegere, puteti opta pentru Comoda Boho, Stejar Riviera & Stejar Bleumarin, 166,1 x 87,2 x 42 Cm sau pentru Comoda Boho, Stejar Riviera & Stejar Bleumarin, 220,8 x 87,2 x 42 Cm.


Materialul din care este realizata aceasta mobila este placi aglomerate din lemn.Se monteaza foarte usor cu ajutorul instructiunilor.
Detalii tehnice: Inaltime 205.4 cm, Adancime 42 cm, Lungime 362.5 cm, Material metal, pal.
Piesele sunt lucrate foarte frumos si curat, imbinarile la montaj facandu se foarte usor, datorita calitatii lucraturii.
Pe langa calitatea ireprosabila a materialelor, design ul si culoarea fiind de mare exceptie, vor da o nota de eleganta camerei.
Raportul pret calitate este unul corect si putem spune ca achizitionarea acestui set de mobila de living, este o investitie foarte inspirata, in viitor, in estetic si in starea de bine a dumneavoastra si a intregii familii.

Cea mai frumoasa mobila de sufragerie Biblioteca Boho, Stejar Riviera & Stejar Bleumarin Pareri

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Aspect

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Poate fi personalizata
  • Materiale de calitate
  • Lucrata bine
  • Aspect deosebit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.