Ceas Smartwatch cu Telefon IMK DZ09 PLUS , Model 2017, Camera , Bluetooth, Notificari Facebook, WhatsApp, Agenda, Negru + Selfie Stick Cadou

Ceas Smartwatch cu Telefon IMK DZ09 PLUS , Model 2017, Camera , Bluetooth, Notificari Facebook, WhatsApp, Agenda, Negru + Selfie Stick Cadou este gadgetul perfect pentru a fi oferit cadou pentru el.

Ceasul are o multime de functii folositoare atunci cand nu poti scoate telefonul din buzunar sau in momentul cand conduci masina. Dispune de cea mai buna tehnologie bluetooth care se conecteaza foarte usor la telefoanele pe care le folosesti, nu conteaza ca este un iOS sau un Android.

Conectarea se face foarte usor, toate notificarile ce iti vor sosi pe telefonul mobil acestea vor fi transferate instant pe Smartwatch-ul de la manata. Poti chiar sa raspunzi la telefon si sa vorbesti cand ai mainile ocupate.

Ceasul are ecran cu un display capacitiv de 1.5″ si o rezolutie de 240 x 240 pixeli, 128M Ram si 64 MB ROM. Memoria poate fi extinsa cu un card de pana la 32gb.

Acesta mai poate fi folosit si cu un micro sim, cand este folosit astfel preia si sunctia de telefon mobil. Capacitatea bateriei este de 380 mAh, este foarte benefica, pentru ca poti beneficia de convorbiri lungi fara sa fie nevoie sa incarci ceasul. Camera cu o rezolutie de 1.3 MP, este localizata pe display-ul ceasului.

Fotografiile pot fi realizate printr-un simplu click pe ecran, sau puteti inregistra scene palpitante direct pe telefonul dumneavoastra. Mai puteti folosi de asemenea telecomanda de la distanta pentru a accesa camera telefonului si sa inregistrati simultan cu dispozitivele Android 4.0 sau mai noi de atat.

Smartwatch-ul este decodat, acesta se poate folosi pe toate retelele din romania, citeste orice tip de cartela de la orice retea. sistemul de operare este CPU MTK6572, Cortex A7 dual core, 1.2GHz; GPU: Mali-400;ROM 64MB (poate fi extinsa printr-un card TF de maxim 32GB), 128MB RAM.

Ceasul este facut din metal si silicon.
Telefonul functioneaza in retelele Orange, Vodafone si Telekom.
Telefonul nu functioneaza in reteaua Digi.
Aparatul este compatibil cu sistemul de operare Android mai mic de 5.0.2.
Detalii tehnice
Marimea Ecranului Display: 1.54 Inch
Tip: Touchscreen Capacitiv
Rezolutie: 240 x 240 pixeli
Transfer de date: Micro USB / Bluetooth
Prin intermediul aplicatiei pentru telefon, puteti primi notificarile pe ceas (apeluri si mesaje), Facebook, WhatsApp.
Rezolutie Foto/Video: 1.3 MP
Agenda: 500 contacte Mentiuni

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Capacitate de stocare

10.0/10

Conectare

10.0/10

Durata baterie

10.0/10

PRO

  • Daca ai achizitionat acest ceas dispui de cea mai avansata tehnologie in materie de smartwach.
  • Conexiunea la un telefon mobil, nu conteaza sistemul de operare, iOS sau Android se face aproape instantaneu.
  • Durabilitatea bateriei este foarte mare si timpul de incarcare este foarte scurt.
  • Se poate folosi si ca telefon, pentru ca are slot pentru micro sim.
  • Se poate folosi pe teritoriul romaniei, pentru ca este decodat acesta se poate conecta la orice retea, depinde de cartela aleasa de tine. Functioneaza chiar si pe digi.

Contra

  • Bateria tine doar 3 zile!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.