Catan – jocul de baza cele mai frumoase jocuri

Catan – jocul de baza cele mai frumoase jocuri! Invita-ti prietenii la o serata cu jocuri, distractie si timp de calitate petrecut impreuna! Jocul Catan poate fi jucat atat de adulti cat si de catre copii.

Sa lasam tehnologia pentru cateva ore pentru a juca acest minuntat joc care ne va face sa radem, sa gandim, sa socializam si sa ne distram cu adevarat. In curand vremea rece se va instala si jocurile si plimbarile in aer liber vor fi din ce in ce mai putine. Va recomandam un mod foarte placut de a petrece timpul in interiorul casei, alaturi de prieteni sau familie. 

Catan este un joc ce poate fi jucat atat de copii cat si de adulti si stimuleaza imaginatia, gandirea si rationamentele corecte.

Jocurile de societate ne unesc, ne invata sa socializam, sunt foarte benefice mai ales la varsta adolescentei, o varsta atat de complicata.

Jocul Catan are un pret decent, poate fi cumparat de oricine. 

Vezi oferta aici

Catan este o insula abia descoperita ce va trebui colonizata si dezvoltata de voi.

Se poate juca in 3-4 persoane. Timp de joc: 75 minute.

Varsta 10 ani +

Abilitati dezvoltate Imaginatia

Distrati va impreuna cu cei dragi cu cele mai frumoase si interesante jocuri! Catan este unul dintre cele mai premiate jocuri din lume si cele mai apreciate de la Monopoly incoace.

 

Vezi oferta Emag Vezi oferta Carturesti.ro Vezi oferta LibrariaDelfin.ro Vezi oferta MagazinulDeSah.ro Vezi oferta Noriel Vezi oferta Cartepedia Vezi oferta Fruugo

 

 

Catan - jocul de baza cele mai frumoase jocuri

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Livrare

10.0/10

Distractie

10.0/10

Aspect

10.0/10

PRO

  • SE poate juca in 3,4 persoane
  • Este un joc social
  • Distractiv
  • Livrare rapida
  • Pret corect

Contra

  • Creeaza dependenta!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.