Centrala pe lemn Burnit WB 40 KW

Centrala pe lemn Burnit WB 40 KW este practica cu un design compact care va va oferi comfortul pe timp de iarna. Centrala functioneaza foarte bine atat pe carbune cat si pe lemne.

Schimbul de caldura dintre camera de ardere si manta de apa care o inconjoara se face foarte rapid, astfel apa calda va pleca instant spre caloriferele montate in fiecare camera din casa.

Camera de ardere are o suprafata mare de schimb de caldura si o rezistenta a camerei mica. Usa de incarcare a centralei a fost conceputata atata de bine incat vor intra cu foarte mare usurinta lemnele cu dimensiunea de pana la 50cm.

Suprafata cu nervuri a camerei de ardere si cele trei cai de eliminare a fumului, asigura un schimb de caldura cu randament ridicat. Gratarul metal detasabil protejeaza grila de conducte de flacara.

Pentru ca centrala sa functioneze la capacitate maxima va trebui ca zinic cenusarul sa fie curatat. Montajul se face foarte usor, de catre oricine.

Tot ce trebuie sa ai este o suprafata plana de preferinta betonata. Pentru o buna functionare este bine sa lasati loc in jurul ei de maxim 1m. In raport calitate pret centrala este o achizitie foarte buna!

Beneficiaza de reducerea curenta – Verifica pret redus!!!

 

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Montaj

10.0/10

Schimb de caldura

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

PRO

  • Centrala functioneaza perfect, incalzeste o casa cu foarte mare usurinta.
  • Tot ce trebuie sa faci este doar sa o alimentezi cu combustibil, lemn sau carbune.
  • Schimbul de temperatura se face rapid, apa din calorifere se incalzeste rapid.
  • In casa sa terminat cu frigul.
  • O incarcare cu combusibil poate dura pana la 5-6 ore.

Contra

  • Pretul usor ridicat.
  • Trebuie alimentata manual cu combustibil.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.