Centrala termica murala in condensare Immergas Victrix TERA 24/28 1 Info Utile

Centrala termica murala în condensare Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP este o alegere excelentă pentru cei care doresc să asigure încălzirea locuinței lor cu eficiență și fiabilitate. Această centrală termică vine cu numeroase caracteristici tehnice avansate și funcționalități care o fac un dispozitiv de încălzire de top pe piață.

Un aspect tehnic esențial este capacitatea sa de a funcționa în condensare. Aceasta înseamnă că aprovechează la maximum energia din arderea gazului, reducând astfel consumul de combustibil și emisiile de CO2. Acest lucru nu numai că reduce costurile de încălzire, dar și protejează mediul înconjurător.

Centrala termică Immergas Victrix TERA este prevăzută cu tiraj forțat, ceea ce înseamnă că evacuarea gazelor de ardere este realizată cu ajutorul unui ventilator, asigurând astfel o funcționare sigură și eficientă a centralei termice. Acest sistem contribuie la prevenirea acumulării de gaze toxice în locuință.

O altă caracteristică notabilă este puterea sa de 24 kW (cu opțiune pentru 28 kW), care o face potrivită pentru încălzirea locuințelor de dimensiuni medii și mari. Această centrală termică este echipată cu două schimbătoare de căldură, care contribuie la transferul eficient de căldură în sistemul de încălzire.

Display-ul digital este un element util al centralei termice Immergas, oferind informații clare despre starea și performanța centralei termice. Acesta vă permite să monitorizați temperatura, presiunea și alte parametri importanți, facilitând astfel întreținerea și diagnosticarea.

Personal, consider că centrala termică murală Immergas Victrix TERA este o investiție excelentă pentru confortul și economia în locuința dumneavoastră. Eficiența sa în condensare și funcționalitățile avansate îi permit să furnizeze căldură cu costuri reduse și impact redus asupra mediului. Designul său compact și interfața utilizator prietenoasă o fac ușor de utilizat și de monitorizat.

În concluzie, Centrala termică murală în condensare Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP este o alegere excelentă pentru încălzirea locuinței dvs. Cu eficiență energetică ridicată, fiabilitate și caracteristici tehnice avansate, aceasta vă oferă un sistem de încălzire performant și economic. Este un produs care vă poate asigura un confort termic de înaltă calitate și poate contribui la economisirea de energie pe termen lung.

Centrala termica murala in condensare Immergas Victrix TERA 24/28 1

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Capacitate Incalzire

10.0/10

Montaj

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit
  • Fiabila si foarte silentioasa
  • Schimbul de temperatura se face rapid, apa din calorifere se incalzeste rapid
  • Isi gaseste locul cu usurinta in orice ambient
  • Design modern

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.