Chiuveta+Baterie Alveus

Chiuveta+Baterie Alveus R30+AM30A91, material compozit, disponibile pe negru sau bej. Datorita materialului, suporta foarte bine eventuale zgarieturi, au garantie timp de un an.

Se sterg foarte frumos si nu raman stropi sau pete. Sunt potrivite pentru diferite tipuri de amenajare. Atat pentru un design modern cat si pentru unul mai rustic.

Culorile in care vin sunt foarte placute si permit foarte multe combinatii. Garniturile ceramice si manerele metalice asigura o durata de viata lunga iar instalarea este foarte facila.

Robinetele sunt monocomanda, racordurile sunt foarte flexibile. Bateriile pot fi montate pe chiuveta sau pe blat. Forma este dreptunghiulara iar pozitia robinetului este deasupra.
Gol de incastrare 400 x 360 mm, Adancime cuva 160 mm, Dimensiuni cuva 359 x 399 mm, Latime baza 780, Dimensiuni chiuveta 780 x 480 mm, dimensiune minima dulap: 450 mm.

Sifonul POP-UP fiind accesoriu.
Alegerea perfecta ca functionalitate si design.

Chiar daca alegeti varianta pe negru nu trebuie sa va faceti griji, nu vor ramane pete sau urme de apa. Se sterge si se usuca foarte frumos si usor.

Chiuveta+Baterie Alveus

9.75

Calitate

10/10

  Pret

  9/10

   Material

   10/10

    Design

    10/10

     Pros

     • Culorile foarte frumoase
     • Calitatea si durabilitatea materialului

     Cons

     • Pretul destul de ridicat

     Related posts

     Leave a Comment

     Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.