Ciocan rotopercutor Heinner ROH12, 620 W, 1000 RPM, 2.2 J, 3 Burghie, Dalta, Spit

Ciocan rotopercutor Heinner ROH12, 620 W, 1000 RPM, 2.2 J, 3 Burghie, Dalta, Spit, a fost creat special pentru o multime de lucrari cu care te poti intani in orice moment.

Ciocanul rotopercutor da gauuri foarte bine in beton, lemn, metal, placi de ceramica. Ciocanul rotopercutor vine la pachet cu mai multe accesorii, adunate toate intr-o cutie de plastic foarte usor de transportat.

Ciocanul rotopercutor poate fi utilizat atat pentru lucrari in gospodarie cat si pentru mici lucrari profesionale. Ciocanul rotopercutor functioneaza doar conectat la o priza de 220V, puterea maxima este de 620W, viteza maxima este de 1000rpm, numarul percutiilor pe minut este de 4850.

Ciocanul rotopercutor dispune de o mandrina SDS de 24mm, motor cupru. Pentru o sistinere mai sigura atunci cand gauresti sa spargi in materiale mai dure poti atasa manerul suplimetar, astfel vei avea un control deplin.

Ciocanul rotopercutor mai dispune de un buton special ”mod selectie lucru”.

Pentru functionare continua atunci cand va trebui sa gauresti sau sa spargi in beton poti bloca cicanul rotopercutor pe functionare continua.

La livrare, in setul ce include ciocanul rotopercutor mai gasesti: maner suplimentar, 3 burghie (8, 10, 12), o dalta si un spit.

Pretul se afla aici!!!

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Putere Motor

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de controlat si foarte simplu de folosit.
  • Dispune de o mandrina foarte puternica.
  • Consumul de energie este foarte mic.
  • Se poate folosi doar la lucrari mici.
  • Gaureste cu foarte mare usurinta betonul.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.