Combina frigorifica ARCTIC AK54305+, 291l, Clasa A+

Daca doresti sa iti schimbi combina frigorifica si nu esti hotarat ce marca si model sa alegi, azi iti propunem Combina frigorifica ARCTIC AK54305+, 291l, Clasa A+. Este foarte economica.

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu masinile din clasa A.

Te bucuri de functiile masinii tale, cu un consum optim de energie electrica! Beneficiezi de prospetime cu ajutorul functiei Garden Fresh – Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor.

Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata! Deti controlul in totalitate cu ajutorul termostatului ajustabil – Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit.

Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Pentru mai multe detalii tehnice intra aici.

Materialele din care este fabricata combina frigorifica sunt de cea mai buna calitate. Rafturile sunt fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata, ce ofera o siguranta sporita. Permite plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft.


Garnitura antibacteriana. Garnitura usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Livrare

10.0/10

Design

9.0/10

Consum de curent electric

10.0/10

PRO

  • Livrare rapida
  • Consum de energie electrica redusa
  • Functii speciale
  • Termostat reglabil
  • Suport pentru sticle

Contra

  • Rafturile sunt de sticla

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.