Compresor auto Black&Decker ASI300, 11 bar, adaptor 12v DC si 230V AC

Compresor auto Black&Decker ASI300, 11 bar, adaptor 12v DC si 230V AC. Pentru a verifica periodic presiunea interna a anvelopelor si pentru a vedea daca se incadreaza in standardele internationale de transport aveti nevoie de un compresor.

Acesta comprima aerul si reuseste sa umfle intr-un timp foarte scurt anvelope si orice alt obiect gonflabil din gospodarie. Acest compresor poate functiona cu curent alternativ alimentat de la priza electrica si cu curent continuu de 12V de la priza (bricheta autoturismului) unui vehicul, util in aplicatii casnice de umflare sau langa autoturism, acesta fiind unul dintre avantajele pe acre le are fata de pompa clasica.

Functia de oprire automata asigura rezultate precise de fiecare data; fara risc de umflare excesiva sau sub limita stabilita.Cadranul de setare a presiunii permite stabilirea exacta presiunii PSI/BAR pentru aplicatii in desfasurare. Display-ul si adaptorul care permite alimentarea la prize de 230V, pentru situatiile cand nu vrei sa apelezi la bateria masinii, sunt unele dintre principalele calitati ale acestui compresor.

Acest produs are avantajul de a avea dimensiuni reduse ceea ce il face foarte usor de transportat ,de depozitat si de utilizat.

Black&Decker este unul dintre cei mai apreciati furnizori de compresoare auto.
Categorie produs – Compresoare, Redresoare & Testere Black&Decker
Tip produs – Compresor auto

7.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Sunet

0.0/10

PRO

  • Este foarte util atat in casa cat si afara sau la masina.
  • Se foloseste foarte usor, va trebiui sa urmaresti ecranul lcd.
  • Trebuie doar sa reglezi presiunea, acesta se va opri atomat.

Contra

  • Nu porneste automat, doar declanseaza 'se opreste' la presiunea selectata.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.