Corp pentru cuptor incorporabil cu sertar Zebra, wenge/negru lucios, fara blat, 60 x 82 x 57 cm

Corp pentru cuptor incorporabil cu sertar Zebra, wenge/negru lucios, fara blat, 60 x 82 x 57 cm este un produs de calitate ce iti va fi de foarte mare ajutor in bucatarie.

Acest corp va masca foarte bine cuptorul, are un design elegant ce se va asorta cu foarte mare precizie restu mobilei de bucatarie. Stil clasic de culoare neagra sau maron, acest corp vine la pachet neasamblat, picioarele de sprijin sunt reglabile.

Un atuu foarte important, pentru ca vei stabiliza foarte bine cuptorul pe pardoseala care de multe ori nu este foarte dreapta.

Finisajul este laminat, materialul din care este confectionat acest corp este PAL Melaminat negru lucios cu grosimea de 18 mm.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Frontul sertarului are cant lucios cu grosimea de 1 mm pentru o rezistenta sporita la uzura. Dimensiunile corpului sunt urmatoarele : latime 60cm, inaltime 82cm, grosime 16mm.

Acest corp pentru cuptor este foarte rezistent la uzura de zi cu zi din bucataria unei gospodine care gateste in fiecare zi acasa.

Pentru mai multe detalii despe acest produs, intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Montaj

10.0/10

Stabilitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Se monteaza foarte usor.
  • Este foarte rezistent.
  • Cuptorul va fi foarte stabil.
  • Picioarele reglabile sunt de foarte mare ajutor.
  • Materiaul din care este confectionat, de foarte buna calitate.

Contra

  • Chiar daca unele persoane aureclamat ca nu vine la pachet cu schita de montaj, nu iti trebuie mare inginerie sa il asamblezi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.