Crema pentru schimbatul scutecului Mustela Vitamin Barrier Recenzie

Crema pentru schimbatul scutecului Mustela Vitamin Barrier 1-2-3 face parte din gama Mustela pentru bebelusi. Cu o eficacitate de neegalat, noua crema 1 2 3 a fost special formulată pentru a lupta împotriva factorilor ce declanşează iritaţiile şi roşeaţa chiar la sursa lor, datorită unei combinaţii unice de ingrediente active naturale patentate, garantând astfel o eficacitate triplă: 1 previne aparitia iritatiilor si rosetii la fiecare schimbare, 2 calmeaza de la prima aplicare, 3 regenereaza continuu, astfel bebelusul este linistit, cu o piele hranita si catifelata.

Crema are toleranta ridicata chiar de la nastere. Noua 123 Vitamin barrier cream a fost testată clinic în condiţii extreme, aşa că o puteţi folosi în siguranţă în fiecare zi.

Formulată folosind 98% ingrediente de origine naturală, fără parfum sau conservanţi, garantează toleranţă maximă chiar de la naştere. Aceasta crema se aplica si se indeparteaza foarte usor.

Chiar de la nastere, Crema pentru schimbatul scutecului se aplica un strat gros pe pielea curata si uscata in zona scutecului. Se intinde repede pe piele. A se citi cu atentie instructiunile de pa ambalaj.

A se pastra in conditii optime de temperatura ferit de umezeala si caldura. A nu se lasa la indemana copiilor. A se folosi inainte de data inscriptionata pe amabalaj.
Tip produs: Crema
Zona de aplicare: Fundulet
Tip piele: Toate tipurile
Tip compoziti; Natural
Cantitate: 100 ml
Continut pachet: 1 Tub crema
Include bebeluşii care au părăsit secţia de neonatologie.

Crema pentru schimbatul scutecului Mustela Vitamin Barrier Recenzie

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Confort

10.0/10

Benefica

10.0/10

PRO

  • Pret bun
  • Ingrediente de calitate
  • Lejera
  • Cantitate ok
  • Textura buna

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.