Dieta ZEN Detox Fast 3 zile

Dieta ZEN Detox Fast 3 zile are avantajul de a fi livrata gata preparata si gata de consum. Acest pachet poate fi luat si consumat oriunde datorita modului de ambalare.

Dieta ZEN Detox Fast 3 zile contine 6 mese zilnice care se consuma din 2 in 2 ore: 4 sucuri variate, obtinute din fructe si legume presate la rece care sunt pline de vitamine, minerale si enzime, un smoothie si o supa seara.

Sucurile Zen Detox contin printre altele si ananas, lime, ghimbir, patrunjel, broccoli, spanac crud, sfecla rosie, telina tulpina apio, menta.

Dieta Zen DETOX Fast 3 zile contine in total 12 sucuri, 3 smoothie-uri si 3 supe.Termenul de valabilitate al acestor sucurii este de max 5 zile, ele avand 100% legume si fructe, 100% naturale.

Detoxifierea organismului este foarte importanta. Cu ajutorul acestui pachet veti furniza energie si imunitate organismului pe cale naturala.

Detoxifierea cu sucuri ajuta, la alcalinizarea organismului. O dieta formata din sucuri bogate in fitonutrienti, care se vor asimila mult mai repede, fara a necesita acelasi nivel de efort din partea organismului pentru digestie, va contribui la restabilirea echilibrului intestinal.

Un organism sanatos se reflecta intr-un corp frumos si armonios.
Categorie produs – Produse detoxifiere ZEN Diet
Tip produs – Suplimente pentru detoxifiere,Suplimente pentru pierdere in greutate
Beneficiu – Detoxifiere, Detoxifierea organismului, Ingrijirea colonului, Pierdere greutate, Curatarea ficatului
Pentru – Femei, Barbati

CANA OFICIALA DETOX NUDEYTEA, este termoizolanta oficiala Nudey Tea – 350 ml. Cana termoizolanta, cu pereti dublii este recipientul ideal pentru produsele Nudey.

Dieta ZEN Detox 1 zi, este portia de care nu te poti lipsi in fiecare zi, un bogat buchet de vitamine concentrate in reciepiente de unica folosinta.

Supliment RQ Detox Royal Nutrition, Detoxifiere Naturala – 2 x 180 capsule. Cate 1 capsula din fiecare flacon, cu pauza de o jumatate de ora intre ele, de doua ori pe zi, dimineata si seara.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Natural

10.0/10

accesibil

10.0/10

Bogat in vitamine

10.0/10

PRO

  • Beneficii- Detoxifiere
  • Dieta Zen DETOX Fast 3 zile contine in total 12 sucuri, 3 smoothie-uri si 3 supe.
  • Detoxifierea cu sucuri ajuta, la alcalinizarea organismului.
  • O multime de beneficii pe care le primeste organismul de fiecare data cand consumam astfel de produse naturale.
  • 4 sucuri variate, obtinute din fructe si legume presate.

Contra

  • A se pastra la loc racoros, vezi data de expirare!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.