Dormitor colț ALESSIO în configuratia ALE3 Recomandari Utile

Dormitor colț ALESSIO în configuratia ALE3, cu finisajul Antracit și Oak, este o piesă elegantă și versatilă de mobilier pentru dormitor. Acesta este realizat din materiale de calitate superioară și oferă o combinație perfectă de funcționalitate și stil.

Patul din dormitorul colț ALESSIO este construit dintr-un cadru solid de PAL cu o placă de suport robustă și perne de arcuri încorporate pentru un confort sporit. Dimensiunea patului poate fi 120x200cm sau 140x200cm , ceea ce îl face perfect pentru o singură persoană sau un cuplu. Patul este finisat in culori foarte frumoase si puteti alege intre combinatii de culori si nuante.Aceste combinatii fericite de culori adaugă o notă caldă și naturală încăperii.

Vezi oferta aici

Dulapul din dormitorul colț ALESSIO este construit din panouri din lemn de calitate superioară, cu o suprafață netedă și finisaj Antracit. Dulapul are tdoua uși glisante, oferind suficient spațiu pentru a depozita haine și alte obiecte personale. Interiorul dulapului este compartimentat în mai multe rafturi și ștangă de haine pentru a maximiza spațiul.

Noptiera din dormitorul colț ALESSIO este construită în același stil ca și dulapul, cu finisaj Antracit și o suprafață netedă. Noptiera are dimensiunile 50x43x46cm, care oferă o capacitate generoasă de depozitare.

Mai multe detalii aici

În concluzie, dormitorul colț ALESSIO în configuratia ALE3, cu finisajul Antracit și Oak, este un set elegant și funcțional de mobilier pentru dormitor. Toate piesele sunt construite din materiale de calitate superioară și oferă o combinație perfectă de stil și confort. Cu patul său confortabil, dulapul spațios, comoda generoasă și masa de toaletă elegantă, acest set este perfect pentru oricine caută să-și amenajeze un dormitor modern și funcțional.
Trebuie mentionat faptul ca puteti alege si alte combinatii de nuante si culori pentru acest mobilier.

Dormitor colț ALESSIO în configuratia ALE3 Recomandari Utile

10

Rezistent

10.0/10

Pret

10.0/10

Practic

10.0/10

Spatios

10.0/10

Usor de montat

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistent
  • Materiale de calitate
  • Spatios
  • Usor de montat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.