Drona DJI Phantom 3 Standard

Drona DJI Phantom 3 Standard este gadgetu care te va ajuta sa zbori si sa ai o vedere panoramica a locului de la o inaltime foarte mare. DJI Phantom 3 are functia GPS, aceasta se va intoarce dupa tine doar la o simpla apasare a unui buton.

Din momentul cand drona va decola se va activa GPS-ul care va tine minte pe tot parcursul zborului locul de unde aceasta si-a luat zborul. Pe parcursu zborului, daca drona va pierde semnalul cu tine, atunci functia de GPS va tine minte locul de unde s-a ridicat si va reveni in cel mai scurt timp.

Phantom 3 Standard este o drona care pe tot parcursul zborului va ramane stabila si sub controlul dumneavoastra, asteptand comanda pe care doriti s-a o dati. Daca doriti sa otriti motoarele, acestea se pot opri si drona va pluti pana cand o noua comanda ii va fi data.

Camera integrata filmeaza 2.7K, care este aproape de 3 ori mai clara ca imaginea de pe televizorul HD, la 30 de cadre pe secunda si un maxim de 40 Mbps. Sau filmeaza in Full HD 1080p pentru a surprinde fiecare cadru si a nu pierde niciun moment.

Drona scoate imagini la o rezolutie uluitoare 12 megapixeli in fisiere JPEG si chiar DNG RAW. Senzorul 1/2.3 „, obiectiv cu lentile rapide f/2.8 si un focus optimizat pentru imagini aeriene, va ofera rezultate uimitoare.

Veti primi in timp real imaginile pe care drona le filmeaza, aceste imagini HD sosesc pe dispozitivul tau mobil, tableta sau telefon. Phantom 3 Standard creaza propria retea wireless si iti arata in timp real imagini de pe camera.

Controlul complet al dronei sta in degetele tale, controleaza camera si modifica setarile zborului, toate de pe deviceul tau. Editor video automat care va ajuta sa creati un film in cateva secunde, interfata usoara pentru a controla camera si zborul, informatii complete despre viteza, altitudine si distanta. Harta si radar in timp real.
Specificatii Tehnice
Tip produs – Drona
Distanta maxima de operare – 500 m
Altitudine maxima (m) 6000
Durata de zbor (min) – 25
Viteza (m/s) – 16
GPS – Da
Conectivitate – Wi-Fi
Memorie interna – 8 GB
Tip acumulator – Li-Polymer 4480 mAh
Specificatii Telecomanda
Frecventa de operare (GHz) – 5 GHz
Distanta maxima de operare (m) – 500
Interfata Micro USB
Baterie (mAh) – 2600
Specificatii Generale
Tehnologie – Smart
Greutate – 1216 g
Culoare Alb
Detalii Imagine
Rezolutie senzor – 12.0 Mp
Diafragma – 2.8
Rezolutie poze – 4000 x 3000
Format poze (tip fisier) – JPEG, DNG
Rezolutie video – 2704 x 1520
Format inregistrare video – MP4, MOV.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Mod mentinere a altitudine

10.0/10

Aterizare

10.0/10

Durata baterie

10.0/10

PRO

  • Beneficiezi de cel mai usor controla al dronei.
  • Decoleaza foarte usor, isi mentine altitudinea indiferent de conditiile meteo, datorita motoarelor foarte puternice.
  • Ofera imagini video cat si poze de calitate superioara.
  • Gps-ul tine minte locul in care drona decoleaza si daca vei pierde semnalul cu ea, aceasta se intoarce instantaneu la locul de unde a decolat.
  • Bateria tine foarte bine.

Contra

  • Distanta de operare este de 500 m, daca dupa aceasta distanta drona va pierde semnalul, DJI Phantom 3 Standard se va intoarce imediat la locul de unde a decolat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.