Eros Versace O Euforie Olfactivă de Lux Pareri

Eros de la Versace, un parfum iconic lansat pentru prima dată în 2012, este o creație senzuală care captivază simțurile și reflectă spiritul luxului. Acesta reprezintă un tribut adus zeului grec al iubirii, Eros, și promite să aducă pasiune, seducție și mister în viața celor care îl poartă. Iată o recenzie detaliată, inclusiv arome, ingrediente și pareri personale despre acest parfum încântător.

Eros Versace O Euforie Olfactivă de Lux Pareri

Arome și Note Olfactive: Eros deschide cu o explozie de prospetime dată de notele de mentă și lămâie, oferind o primă impresie puternică și revigorantă. Aromele florale sofisticate de geranium și iasomie se contopesc apoi pentru a adăuga o notă florală subtilă, dar captivantă. În baza parfumului, notele lemnoase, de vanilie și de mosc contribuie la adâncimea și persistența parfumului.

Ingrediente

Mentă: Notele de mentă din compoziția parfumului adaugă o prospețime vibrantă și energizantă.

Lămâie: Aromele de lămâie aduc o notă acidulată și efervescentă, perfectă pentru a contura prima impresie a parfumului.

Iasomie și Geranium: Aceste ingrediente florale conferă parfumului o dulceață subtilă și rafinată.

Note Lemnoase: Lemnul, în combinație cu alte ingrediente lemnoase, adaugă o notă de adâncime și mister, stabilind parfumul ca o alegere de seară sofisticată.

Vanilie și Mosc: Aceste note calde și senzuale completează parfumul, conferindu-i o persistență și o amprentă memorabilă.

Eros Versace O Euforie Olfactivă de Lux Pareri

Pareri Personale: Eros Versace a devenit rapid unul dintre parfumurile mele preferate. Prospetimea inițială oferită de mentă și lămâie mă încântă în fiecare dimineață, iar translația spre notele florale și lemnoase în timpul zilei adaugă o complexitate subtilă care mă face să mă simt încrezător și rafinat. Este un parfum care persistă pe parcursul întregii zile, fără a deveni obositor.

Eros Versace O Euforie Olfactivă de Lux Pareri

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Persista

10.0/10

Intensitate

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Este un parfum intens, persistent potrivit atat pentru zi cat si pentru seara.

Contra

  • Poate fi foarte puternic aplicat in cantitati mai mari.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.