Espressor automat Krups Evidence EA890110 Informatii si Recenzie

Espressor automat Krups Evidence EA890110 este un dispozitiv excelent pentru cei care doresc să-și facă cafeaua la domiciliu cu un efort minim și un gust maxim. Acesta are o putere impresionantă de 1450W și o presiune de 15 bari, ceea ce face ca cafeaua să aibă un gust bogat și intens.

Una dintre caracteristicile importante ale acestui espressor este rezervorul pentru boabe de cafea, care are o capacitate de 260g. Acest lucru permite utilizatorului să aibă întotdeauna boabele proaspete, astfel încât să poată savura o cafea delicioasă cu fiecare ceașcă. De asemenea, rezervorul de apă are o capacitate mare de 2.3L, ceea ce înseamnă că nu va trebui să umpleți rezervorul prea des.

Vezi oferta aici

Espressorul automat Krups Evidence EA890110 este prevăzut cu o rasnita cu 3 nivele de măcinare, ceea ce permite utilizatorilor să își personalizeze cafeaua după preferințele lor. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru cei care doresc să experimenteze cu diferite arome și arome de cafea.

Designul espressorului automat Krups Evidence EA890110 este elegant și modern. În plus, culoarea albă face ca acesta să se potrivească perfect în orice bucătărie. Dispozitivul este ușor de utilizat și are o interfață intuitivă, ceea ce înseamnă că chiar și utilizatorii neexperimentați se pot bucura de o cafea delicioasă.

Mai multe detalii aici

În concluzie, Espressor automat Krups Evidence EA890110 este un produs excelent pentru oricine dorește să-și facă cafeaua la domiciliu cu un gust maxim și cu efort minim. Este un dispozitiv puternic, ușor de utilizat și elegant, cu o gamă largă de caracteristici care îl fac o achiziție excelentă pentru iubitorii de cafea.

Raportul pret calitate pentru acest espressor este unul foarte corect si putem spune ca este o investitie foarte inspirata pentru iubitorii de cafea. Fie ca il folositi acasa, fie la birou, espressorul Krups va ofera o cafea cu un gust delicios, proaspat macinata si cu o tarie exact asa cum trebuie sa fie o cafea.

Espressor automat Krups Evidence EA890110 Informatii si Recenzie

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Fiabil

10.0/10

Rezistent

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistent in timp
  • Functii de ajutor
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.