Espressor manual DE’LONGHI LA SPECIALISTA PRESTIGIO EC 9355.BM Pareri Utile

Espressor manual DE’LONGHI LA SPECIALISTA PRESTIGIO EC 9355.BM este un espressor premium care oferă o experiență de cafea de calitate superioară pentru orice iubitor de cafea pasionat. Cu o putere de 1450W și o presiune maximă de 19 bari, acest espressor este capabil să producă o cafea cu un gust intens și bogat.

Unul dintre aspectele notabile ale acestui espressor este sistemul său de măcinare integrat, care permite utilizatorilor să ajusteze nivelul de măcinare pentru a se potrivi preferințelor lor personale. De asemenea, sistemul de distribuție a cafelei asigură o distribuție uniformă a acesteia în portafiltru, ceea ce duce la o extracție mai bună și la un gust mai bun al cafelei.

Vezi oferta aici

Espressorul DE’LONGHI LA SPECIALISTA PRESTIGIO EC 9355.BM este de asemenea echipat cu un boiler dublu, ceea ce înseamnă că poate produce aburi și apă fierbinte în același timp. Acest lucru face prepararea băuturilor care necesită abur foarte ușoară și rapidă.

Acest espressor are o capacitate mare de 2 litri pentru rezervorul de apă, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot pregăti mai multe băuturi fără a fi nevoie să reumple rezervorul de apă în mod frecvent. Espressorul este prevăzut cu un indicator pentru nivelul de apă, astfel încât utilizatorii să știe întotdeauna când trebuie să adauge apă.

Espressorul DE’LONGHI LA SPECIALISTA PRESTIGIO EC 9355.BM este compatibil cu o varietate de tipuri de cafea, inclusiv cafea măcinată sau boabe. De asemenea, este capabil să producă o varietate de băuturi din cafea, inclusiv espresso, lungo, cappuccino și latte macchiato.

Espressorul este dotat cu un ecran LCD, care afișează informații despre băutura pregătită, precum și alte informații utile despre utilizare. Espressorul are, de asemenea, un sistem automat de spumare a laptelui, care produce spumă de lapte perfectă pentru băuturile din cafea care necesită acest ingredient.

Mai multe detalii aici

În concluzie, espressorul manual DE’LONGHI LA SPECIALISTA PRESTIGIO EC 9355.BM este un espressor de înaltă calitate care oferă o experiență de cafea superioară. Acest espressor este echipat cu caracteristici tehnice inovatoare, precum sistemul său de măcinare integrat și sistemul de distribuție a cafelei, care îi permit să ofere o extracție excelentă și un gust perfect al cafelei. De asemenea, espressorul este capabil să producă o varietate de băuturi din cafea și este compatibil cu o varietate de tipuri de cafe

Espressor manual DE’LONGHI LA SPECIALISTA PRESTIGIO EC 9355.BM Pareri Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Pret

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Functii bune

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Practic
  • Usor de folosit
  • Cafea delicioasa
  • Rezistent in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.