Espressor manual Heinner Charm HEM-200BG, 800W, 250ml, 5 bar, Visiniu

Espressor manual Heinner Charm HEM-200BG, 800W, 250ml, 5 bar, Visiniu, este un aparat electrocasnic ce isi va face cu foarte mare usurinta loc in bucataria sa in biroul tau.

Produsul se caracterizeaza prin design compact si ergonomic, completat de functii multiple pentru usurinta, eficienta si confort in utilizare.

Dimensiunile espresorului sunt reduse, astfel acesta poate fi asezat in orice loc. Pretul espresorului este foarte mic, acesta poate fi cumparat de catre oricine isi doreste sa prepare cafeaua de dimineata sau din timpul zilei cu ajutorul unui espresor performant.

O solutie rapida, de buget, pentru o cafea fara pretentii. Presiune destul de buna, spuma de lapte iese bine. Espresorul dispune de o mutlime de functii inovative.

Acesta poate pregati doua tipuri de bauturi Espresso si Cappuccino, comanda se face manual, puterea este de 800W, rezervorul pentru apa detasabil este putin cam mic, acesta poate stoca pana la 0.25l de apa.

Espresorul poate prepara maxim doua cesti de cafea la un singur program, presiunea la care se prepara bautura selectata este de 5bari, espresorul dispune de display, aici vei avea afisata fiecare comanda pe care o vei da.

Dupa folosire espresorul se curata foarte usor, acesta dispune de tava detasabila pentru o curatare mai rapida.

Pretul este foarte mic si poate fi gasit aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Mod de preparare

10.0/10

PRO

  • Boilerul pentru fabricat dintr-un aliaj foarte bun de aluminiu.
  • Espresorul dispune de filtru dublu din inox.
  • Tavita de scurgere este detasabila.
  • Cafeaua isi pastreaza aroma.
  • Foarte usor de folosit.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.