Espressor manual Star-Light ESD-170SS, 15 Bar, 1.7 l, Dispozitiv spumare, Recipient detasabil lapte 0,5 l, Inox

In fiecare dimineata ai nevoie de o ceasca de energie, o cana de cafea potrivita pentru a primi impulsul necesar intregi zile.

Acum ai posibilitatea sa ti prepari singur cafeaua ta favorita folosind un Espressor manual Star-Light ESD-170SS, 15 Bar, 1.7 l, Dispozitiv spumare, Recipient detasabil lapte 0,5 l, Inox.

Acesta isi va gasi locul printre aparatele electrocasnice din bucataria ta, pentru ca are un design modern, are dimensiuni reduse, este compact si foarte silentios.

Unele fite sau espresoare de cafea cot foarte mult zgomot atunci cand sunt puse la treaba ” trezesti toaa casa ” cand vrei sa faci o cafea, acest espresor este extrem de silentios.

Este foarte uor de folosit si foarte usor de curatat. Daca esti adeptul specialitatilor din cafea, fitrul are atasat un dispozitiv in care poti pune lapte pentru a face spumant.

Ce nu este de neglijat, este faptul ca acest reccipient dupa ce l-ai folosit, il poti scoate de pe aparat si depozita in frigider. Astfel laptele se pstreaza pana la urmatoare preparare de cafea.

Timpul de preprare al unei cafele este de maxim un minut, espresorul prepara foarte bine cappuccino, latte macchiato bauturi fine.

Economisesti timp, ajungand mai repede la rezultatul dorit. Fie ca vorbim de un espresso, cappuccino sau un caffe latte, ESD-170SS iti permite cu ajutorul inovatiei ONE TOUCH sa iti prepari mai rapid sortimentul de cafea dorit, evitand astfel setarile extra sau lecturarea nesfarsita a manulalului de utilizare.

Padul de cafea asigura cafelei dumneavoastra o suprafata cremoasa, iar sistemul de spumare al laptelui, sustinut de cei 15 bari, va permite sa creati orice combinatie de cafea cu lapte, fara a va constrange creativitatea.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de curent

10.0/10

PRO

  • O cafea buna se cunoaste de dimineata!
  • Tehnologia ONE TOUCH
  • Rezervor lapte – detasabil
  • Design modern
  • Presiune 15 bar.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.