Espressor Studio Casa Barista Latte Recomandari Utile

Espressor Studio Casa Barista Latte este o alegere excelentă pentru iubitorii de cafea care caută un aparat cu multiple funcții și performanțe ridicate. Cu o putere de 1470 W și o presiune de 15 bar, acest espressor este capabil să prepare o gamă largă de băuturi delicioase, de la espresso și lungo, la cappuccino și latte.

Cu un rezervor de apă de 1,2 litri și o cană de lapte de 700 ml, acest espressor este perfect pentru acasă sau pentru mici afaceri, fiind capabil să servească mai multe băuturi la rând. Funcția de spumare a laptelui este ușor de folosit, permițând prepararea unui spumă cremoasă pentru latte sau cappuccino.

Vezi oferta aici

Espressorul Studio Casa Barista Latte dispune de un panou de control intuitiv, cu butoane iluminate și un ecran LCD care afișează toate funcțiile și opțiunile. Datorită sistemului de încălzire rapidă, espressorul este gata de utilizare în câteva secunde, economisind timp prețios.

Aparatul vine echipat cu un portafiltru dublu și un portafiltru simplu, permițând prepararea unei singure sau a două cești de cafea simultan. Espressorul este de asemenea dotat cu un sistem de auto-curățare, eliminând astfel necesitatea unei curățări manuale.

Mai multe detalii aici

Un alt avantaj al espressorului Studio Casa Barista Latte este faptul că este compatibil cu cafea măcinată și cu capsule ESE, permițând utilizatorilor să aleagă dintr-o varietate de arome și intensități.

În concluzie, espressorul Studio Casa Barista Latte este un aparat excelent pentru iubitorii de cafea care caută o performanță ridicată și multiple funcții. Cu un design elegant și ușor de utilizat, acest espressor este perfect pentru acasă sau pentru mici afaceri.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Evomag Vezi oferta Badabum

Espressor Studio Casa Barista Latte Recomandari Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Functii

10.0/10

Aroma

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Functii de ajutor
  • Rezistent in timp
  • Profesional
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.