Fototapet Startonight Fereastra spre o dimineata insorita, luminos in intuneric, 1.20 x 0.80 m

Fototapetul Startonight este cu adevarat un detaliu ce va face diferenta in casa ta. Acesta se va incarca in 30 min de la orice sursa de lumina iar noaptea iti va lumina discret si placut.

Materialul este prietenos cu mediul,nu contine fosfor, astfel ca nu va dauna sanatatii. Montajul se poate face foarte simplu,cu putina atentie il veti monta chiar dumneavoastra.

Veti avea nevoie de o galetusa cu apa, o pensula sau o rola de cauciuc, poloboc si creion. Peretele trebuie curatat inainte de aplicare si asigurati-va ca nu sunt denivelari sau mici imperfectiuni. Acestea pot fi eliminate cu un smilgher foarte fin.

Peretele va trebui sa fie perfect uscat. Polobocul il puteti folosi pentru o precizie cat mai mare la aplicatea fototapetului pe perete. Impreuna cu fototapetul veti primi si adezivul necesar pentru lipire care va veni cu instructiunile de preparare.

Adezivul se va dizolva in apa si se va aplica pe spatele fiecarei piese a fototapetului. Stratul trebuie sa fie fin si uniform. Lasati sa actioneze 3 minute apoi lipiti cu atentie pe peretele uscat, piesele una cate una apoi folosita rola pentru a fixa tapetul care se va usca in aproximativ 24-48 ore.
Va arata neamaipomenit de bine in camera si va da senzatia de relaxare si inspiratie.
 – Specificatii
Tip produs – Fototapet
Tema – Natura
Utilizat pentru – Bucatarie
Tip – Hartie
Lungime – 1.2 m
Latime – 0.8 m
Material – Hartie
Culoare – Multicolor.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Montaj

10.0/10

Material

10.0/10

Tema

10.0/10

PRO

  • Design relaxant.
  • Material non toxic, fara fosfor.
  • Lumineaza in intuneric.

Contra

  • Poate fi dificil de aplicat, poate fi necesar sa ajustati putin marginile tapetului, mare atentie la aplicarea adezivului, stratul trebuie sa fie foarte fin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.