Freza de zăpadă pe benzină Texas Snow King 617TGE Sfaturi Utile

Freza de zăpadă pe benzină Texas Snow King 617TGE are un motor cu o putere de 5.9CP, pornire electrică și are 6 viteze înainte și 2 viteze înapoi. Latimea de lucru a acestui model este de 610 mm. Aceasta este o freză de zăpadă portabilă și este utilizată pentru a curăța drumurile, aleile și spațiile publice înghețate sau acoperite de zăpadă. Freza de zăpadă pe benzină este proiectata pentru a fi ușor de manevrat și poate fi utilizata atât de către profesioniști cât și de către utilizatorii particulari.

Vezi oferta aici


Cu o viteză maximă de 6+2, această freză de zăpadă poate fi manevrată cu ușurință, permițându-vă să ajustați viteza în funcție de condițiile de zăpadă. Latimea de lucru de 610 mm permite să cureti o suprafață mai mare într-un timp scurt.
Design-ul acestui model este bine gândit, acesta fiind ușor de manevrat și de transportat, astfel poate fi utilizat atât de către utilizatorii profesionali cât și de către cei particulari. Freza de zăpadă Texas Snow King 617TGE este o alegere excelentă pentru a menține curățenia și siguranța în zonele acoperite de zăpadă.

Anvelopele de 13 inchi asigura stabilitatea frezei pe timpul functionarii. Se foloseste foarte usor, practic dumneavoastra trebuie doar sa va plimbati cu freza prin zapada, ea isi va face treaba.
Dotata cu 6 trepte de viteza inainte si 2 inapoi astfel ca veti putea seta viteza dorita dupa nevoie.

Mai multe detalii aici

Raportul pret calitate pentru FREZA ZAPADA PE BENZINA, 5.9CP, PORNIRE ELECTRICA, VITEZE 6+2, LATIME LUCRU 610 MM, TEXAS SNOW KING 617TGE este unul foarte bun si putem spune ca este o investitie foarte buna, inspirata, o investitie ce merita toti banii. De un real ajutor in orice gospodarie, freza de zapada este un accesoriu indispensabil mai ales pentru persoanele care locuiesc la curte.
Materialele din care este construita sunt materiale de calitate si durabile in timp.

Freza de zăpadă pe benzină Texas Snow King 617TGE Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Practica

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistenta in timp
  • Materiale bune
  • Practica
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.