Frigider 2 usi LG GTF916PZPZD, 592 l, Clasa A++, H 184 cm, No Frost, Dozator apa, Smart Diagnosis, WiFi, Compresor liniar, Afisaj extern, Racire usa, Argintiu

Frigider 2 usi LG GTF916PZPZD, 592 l, Clasa A++, H 184 cm, No Frost, Dozator apa, Smart Diagnosis, WiFi, Compresor liniar, Afisaj extern, Racire usa, Argintiu este un aparat electro-casnic de calitate superiora. In aceasta perioada dipune de reducere substantiala.

Frigiderul cu doua usi de la LG dispune de un design elegant, ultra modern, pentru fabricarea lui au fost folosite doar materiale de cea mai buna calitate.

Finisajul a fost atent supravegheat de catre cei mai buni ingineri. Frigiderul dispune de o multime de functii de ultima generatie, are un consum redus de crent electric si un volum net de 418 l.

Volumul congelatorului este de 174L. De retinut!!! Usa se deschide in partea dreapta. Sistem de racire No Frost atat pentru congelator cat si pentru frigider.

Frigiderul dispune de sistem de dezghetare automat, partea de frigider dispune de 3 rafturi, compartimente speciala pentru legume si fructe si Fresh zone.

Functiile speciale sunt urmatoarele: Termostat reglabil, Iluminare interioara, Smart Diagnosis, Wi-Fi, Multi Air Flow.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Nivelul de zgomot este foarte redus, acesta poate ajunge pana la 38 dB, eficienta energetica este Clasa A++, consumul anual de energie electrica este de 330 kWh.

Pretul se afla AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Consum

10.0/10

Design

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Foarte silentios.
  • Usor de folosit.
  • Flux de aer Multidirectional.
  • Refrigerare/Congelare eficienta si uniforma.
  • Design modern.

Contra

  • Pretul usor cam mare.
  • Nu am identificat contra-indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.