Gratar cu aer cald Biovita SMARTGRILL-600 Informatii Utile

Gratar cu aer cald Biovita SMARTGRILL-600 este un produs revoluționar care aduce gătitul la un nivel superior. Cu o capacitate de 7L, acest grătar este perfect pentru gătitul de zi cu zi și pentru o varietate de alimente.

Grătarul dispune de 8 programe preinstalate, inclusiv decongelare, gătire, prăjire, rumenire, coacere, grill și multe altele. Aceste programe sunt concepute pentru a vă oferi cele mai bune rezultate posibile, indiferent de tipul de alimente pe care îl gătiți.

Grătarul Biovita SMARTGRILL-600 este echipat cu un sistem de aer cald cu puterea de 1700W. Acest sistem încălzește rapid și uniform alimentele, fără a le usca sau a le arde. În plus, acest grătar este prevăzut cu un termometru digital pentru a vă permite să monitorizați temperatura exactă în timp real.

Vezi oferta aici

În pachetul grătarului veți găsi și 3 accesorii care vor face gătitul mai ușor și mai plăcut. Acestea includ o tavă pentru colectarea grăsimilor, o tavă pentru coacere și un grătar pentru prăjire. Aceste accesorii sunt concepute pentru a vă ajuta să gătiți alimentele în cele mai bune condiții și pentru a vă permite să folosiți grătarul într-un mod mai flexibil.

În plus, grătarul Biovita SMARTGRILL-600 este prevăzut cu o funcție de auto-curățare care vă permite să curățați cu ușurință interiorul aparatului. Această funcție este foarte utilă și economisește timp și energie.

În concluzie, Gratar cu aer cald Biovita SMARTGRILL-600 este un produs excelent pentru oricine caută un grătar cu aer cald de calitate superioară. Cu o capacitate de 7L, 8 programe preinstalate, 3 accesorii și funcție de auto-curățare, acest grătar este perfect pentru gătitul de zi cu zi și pentru a obține cele mai bune rezultate. În plus, sistemul de aer cald cu puterea de 1700W garantează o încălzire rapidă și uniformă a alimentelor, fără a le usca sau a le arde.

Mai multe detalii aici

Gratar cu aer cald Biovita SMARTGRILL-600 Informatii Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficient

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Programe bune

10.0/10

PRO

  • Gateste sanatos
  • Rapid
  • Raport pret calitate bun
  • Rezistent
  • Usor de folosit si de curatat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.