Gratar electric Albatros GT-750 Pareri Utile

Gratar electric Albatros GT-750, 750 W, Negru este un produs de uz casnic ce nu va trebui sa lipseasca din bucatarie fiecarei gospodine. Gratarul electric este realizat din materiale de calitate, foarte durabile.

Gratar electric Albatros este foarte usor de folosit, foarte usor de curatat si ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Gratarul electric este foarte puternic, dar in acelasi timp foarte economic.

Placile se incalzesc foarte rapid, caldura este distribuita in mod egal pe toata suprafata. Manerul este foarte rezistent si se inchide cu foarte mare usurinta.

Gratarul electric are un design ultra modern, piciorusele anti-alunecare nu sunt foarte inalte, arata foarte frumos in bucatarie in locul in care este asezat.

Rumeneste si incalzeste sandwich-urile minunat, este foarte rapid. Specificatiile gatarului electric sunt urmatoarele, puterea 750W, acesta dispuned de termostat reglabil, plita este destul de generoasa, aceasta are dimensiunea de 230 x 145 mm, gratarul are greutatea de 1.08 Kg, acest lucru este in beneficul tau, pentru ca poate fi mutat dintr-un loc in altul cu foarte mare usurinta fara prea mult efort.

Gratarul electric dispune de carcasa rezistenta termoizolanta din plastic, placi de lucru tip grill antiaderente, maner termorezistent cromat.

Dimensiunile gratarului electric sunt: 280 x 90 x 222 D x H x W mm.

Raportul pret calitate pentru acest gratar electric este unul foarte corect si il recomandam ca fiind o investitie extrem de inspirata.

Gratar electric Albatros GT-750 Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Se curata imediat, dupa folosire.
  • Consuma foarte putin curent electric.
  • Caldura este imprastiata uniform pe toata suprafata.
  • Design modern.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.