Heinner HVC-V750RD Aspirator fara sac Heinner Putere și eficiență într-un design inovator

Aspirator fara Heinner HVC-V750RD aspirator fără sac de înaltă performanță, echipat cu caracteristici avansate și tehnologie de ultimă generație. Cu o putere de 750W și un recipient pentru praf din plastic de 2,2 litri, acest aspirator își propune să ofere o curățenie eficientă și să simplifice procesul de aspirare.

Unul dintre aspectele remarcabile ale aspiratorului Heinner HVC-V750RD este sistemul său de filtrare ciclonică, care separă aerul de particulele de praf și murdărie, menținând puterea de aspirare constantă și evitând astfel blocarea filtrelor. Această tehnologie asigură o performanță ridicată și o eficiență maximă în curățarea locuinței.

Vezi oferta aici

Filtrul HEPA dublu de clasă 13 reprezintă o altă caracteristică deosebită a acestui aspirator. Acest filtru avansat retine eficient particulele de praf și alergenii microscopici, oferind o calitate superioară a aerului și contribuind la reducerea riscului de alergii și afecțiuni respiratorii. Astfel, aspiratorul Heinner HVC-V750RD este o alegere excelentă pentru persoanele sensibile la alergeni și pentru familiile cu copii mici.

Cu un design ergonomic și manevrabil, acest aspirator asigură o utilizare comodă și ușoară în timpul sesiunilor de curățenie. Are un cablu de alimentare generos, permițându-vă să vă deplasați liber prin cameră, fără a fi nevoie să schimbați prizele. De asemenea, este echipat cu o perie multifuncțională și duze special concepute pentru a ajunge în colțurile greu accesibile și pe suprafețe diverse, precum covoare, parchet sau gresie.

Aspiratorul Heinner HVC-V750RD dispune și de funcții suplimentare, cum ar fi reglarea puterii de aspirare în funcție de tipul de suprafață, sistemul de control al zgomotului pentru a reduce nivelul de zgomot produs, precum și sistemul de protecție împotriva supraîncălzirii, asigurând durabilitatea și siguranța aparatului.

În concluzie, Aspirator fara Heinner HVC-V750RD este un partener de încredere în curățenia casei dvs. Cu o putere de aspirare impresionantă, sistem de filtrare ciclonică și filtru HEPA dublu, acest aspirator garantează o curățenie eficientă și protecție împotriva alergenilor. Cu funcții avansate și un design ergonomic, aspiratorul Heinner HVC-V750RD este alegerea perfectă pentru a vă transforma curățenia într-o sarcină simplă și plăcută.

Mai multe detalii aici

 

Vezi oferta Emag Vezi oferta Badabum Vezi oferta ItGalaxy Vezi oferta Vexio Vezi oferta ForIt Vezi oferta EvoMag

HEINNER Aspirator fara sac Heinner Putere și eficiență într-un design inovator

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Livrare

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Aspect

10.0/10

PRO

  • Filtru la evacuare,va iesi doar caldura fara praf
  • Foarte comod la folosire
  • Usor de curatat
  • Putere mare de aspirare
  • Foarte silentios

Contra

  • Vine cu doar doua perii ca accesorii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.