Kit chiuveta Schock Manhattan R-100 si baterie Schock Plutos Croma

Kit chiuveta Schock Manhattan R-100 si baterie Schock Plutos Croma este un produs de calitate superioara, foarte rezistenta, usor de intretinut ce are forma rotunda.

Materialele din care este fabricata chiuveta este de calitate granit compozit. Culoarea chiuvetei este mata, este foate benefica pentru ca previne depunerea de calcar de la picaturile cevor ramane pe pereti obiectului sanitar.

Chiuveta rotunda din granit ofera posibilitatea de montare atat pe blat cat si sub blat, pentru corpuri cu latime de minim 45 cm.

Chiuveta dispune de trei gauri prefrezate si ofera posibilitatea de a accesoriza si dozator de sapun lichid pe partea dreapta sau stanga. Gaura pentru baterie poate fi adaptata de catre instalator conform solicitarilor individuale.

Montarea sub balt se face cu ajutorul a 4 cleme tip Schock 6.3016. Montajul se poate realiza de catre oricine, pentru ca are un sistem de prindere foarte usor.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Bateria ofera un design clasic, cu cap de baterie tip gat de lebada. Liniile curbate si dimensiunile moderate fac ca aceasta baterie sa se integreze perfect in bucataria dvs.

Detaliile bateriei sunt urmatoarele: tipul de comanda este ( monocomanda), pipa este Pivotanta, materiaul din care este fabricata bateria este Compozit granit, finisajul bateriei si culoarea gri mat.

Pentru mai multe detalii despre produse poti intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Montaj

10.0/10

PRO

  • Montaj foarte simplu.
  • Design ultra-modern.
  • Se intretine foarte usor.
  • Culoare deosebita.
  • Rezistenta la uzura din bucatarie.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.