KIT Jumpstarter Auto BIG 16800maH de la KMAX

KIT Jumpstarter Auto BIG 16800maH este un acumulator de la KMAX cu care poti reincarca atat bateria masinii cat si alte tipuri de baterii, fara ca incarcarile multiple sa reprezinte o problema.

Porturile USB multiple il fac sa fie multifunctional si un accesoriu pretios atunci cand suntem in vacanta si nu avem acces la o priza de perete sau la reteaua electrica.

Evitati descarcarile complete, incercati sa-i incarcati cat mai des; cu cat amploarea descarcarii este mai mica, cu atat durata de utilizare este mai mare.

Evitati expunerea la temperaturi ridicate, de exemplu in autoturisme parcate in plin soare, vara, cand temperatura interioara poate depasi 50°C.

Daca bateria se deformeaza in timpul incarcarii / descarcarii, degaja caldura sau gaze, indepartati-o imediat si scoteti-o din folosire.

Se recomanda ca, KIT Jumpstarter Auto BIG 16800maH, sa nu fie descarcat niciodata complet. Se pastreaza in incaperi aerisite,in conditii optime de temperatura ferit de razele directe ale soarelui si de umezeala.
Categorie produs – Baterii, acumulatori si incarcatoare KMAX
Tip produs – Kit alimentare
Capacitate baterie – 16800mah
Capacitate reala – 9900mah
Input – 15V/1A
Output – 5V/2A 12V/2A 16V/2A 19V/3
Tensiune de start – 200A
Tensiune de varf – 400A
Timp de incarcare – 4H
Dimesiuni – 160*79*37mm
Greutate – 438g
Temperatura de operare -20grade C 80 grade C

Acumulator Panasonic 18650 3.6V 2.9A compatibil tigara electronica, foarte folositoare. Dispozitivul tau nu va ramane fara energie electrica, acest acumulator are o durata de viata foarte mare.

Incarcator inteligent Nitecore Digicharger D4 pentru 4 acumulatori iti va fi de mare ajutor, pentru ca poti incarca 4 acumulatori simultan in cel mai scurt timp. Recunoaste automat tipul acumulatorului, capacitatea si voltajul acestuia. fiseaza timpul de incarcare, voltajul si amperajul acumulatorului.

Incarcator Fujitsu include 4 acumulatori AA,1900 mAh 166740052 FCT343, iti va arata imedita timpul de incarcare al acumulatorilor, iti poti programa timpul in unctie de cat de repede se incarca. Avantajul este ca in momentul cand acumulatori sunt incarcati acesta declansaza automat.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Timp de incarcare a acumulatorului

9.0/10

fiabilitate

10.0/10

PRO

  • Este acumulatorul extern care iti va tine tableta sau telefonul mobil in viata atunci cand nu ai sursa de energie.
  • Porturile usb te vor ajuta sa incarci doua dispozitive simultan.
  • Lanterna care foloseste bec de tip led va fi foarte eficienta.
  • Raport calitate/pret este o achizitie perfecta.

Contra

  • Timpul de incarcare al acumulatorului este putin cam mare.
  • Descarcarea completa va duce la deteriorarea acumulatorilor.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.