Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI Extra 45 cu magnet

Daca iti cauti o statie de emisie receptie pentru a comunica cu colegii din trafic, noi iti recomandam cea mai mica statie auto Kit radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI Extra 45 cu magnet. Este armonizata la normele europene si are puterea maxima legala de 4W.

Statia respecta legislatia in vigoare din Romania, statie radio CB mobila de la Midland exceleaza prin dimensiunile mici si prin usurinta de folosire a frecventelor de emisie si receptie.

Statia de emisie receptie respecta toate normele europene in vigoare si permite folosirea a 40 de canale din banda 27 MHz utilizate de toti participantii la trafic.

Statia Midland M Zero Plu va permite in banda FM atunci cand va aflati pe teritoriul Romaniei dar si in banda AM cand sunteti pe teritoriul atltei tari din afara, din uniunea europeana.

Puteti folosi statia Midland M Zero Plu in orice tip de masina, aceasta are dimensuni foarte mici, este foarte usor de folosit. O puteti aseza in cotiere, torpedou, in bord, in locul destinat casetofonului sau intre scaune fara a deranja sau a o face incomoda.

Antena PNI Extra 45 este cea mai mica CB, are doar 45 de cm, poate fi montata atat pe autoturisme, autoutilitare si microbuze.

Dimensiunile sale foarte mici o fac insesizabila, fiind confundata foarte usor cu o antena obisnuita de radio. Distanta medie de emisie receptie este de 10km. Instalarea este foarte simpla, Antena PNI Extra 45, prin simpla insurubare a spicului pe magnetul fixat pe cupola masinii, pe portbagaj sau deasupra cabinei.

Calibrarea se face la fel de simplu, prin rotirea varfului cu surub pana ce veti obtine calitatea emisiei si receptiei dorite.

Antena PNI Extra 45 are o forma special conceputa pentru a nu crea zgomot in timpul deplasarii, permite aerului sa alunece in jururul spicului, eliminand zgomotul produs de vant.
Pentru mai multe detaii despre pret si o descriere mai amanuntita a produsului intra aici.
Tip: Statie auto
Distanta de lucru: 10 km
Frecventa: 26.965 – 27.405 MHz
Canale: 40
Functii: RF Gain
Squelch
Dimensiuni (D x H x W mm): 110 x 45 x 140
Altele: Alimentare 12V
Accesorii incluse: Accesorii prindere, Microfon, Antena

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

emisie receptie

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Statia M 0 de la midland este una de conceptie mai noua cu carcasa de plastic ceea ce o face mai usoara, cu functii simple si precise, inpreuna cu anerna mica extra 45 formeaza un tandem super ok/ cu anetna calibrata la un swr de 1, 02 am putut comunica la distanta de 10 km fara probleme.
  • Emisie receptie foarte buna, foarte sunet clar.
  • Antena are cablul destul de lung încât să o montezi în orice zonă a mașinii și vine însoțită de o talpă de cauciuc ce previne contactul direct cu tabla.
  • Pentru posesorii de autoturisme recomand acest pachet pentru că prețul este unul corect iar marca este cunoscută pentru calitatea produselor.
  • Suficient pentru autoturism!

Contra

  • Raport calitate pret foarte bun, antena decenta pentru dimensiunea sa (receptie aproximativ 5-7 km)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.