Lapte praf Nutricia Aptamil 3, 800 g, 9-12 luni

Lapte praf Nutricia Aptamil 3 este o formula de lapte de continuare premium pentru sugarii cu varsta de 9-12 luni. Aptamil 3 contine Pronutra+, un complex unic de nutrienţi care combină prebioticele scGOS/lcFOS cu acizii graşi speciali LC-PUFA şi vitaminele A, C şi D care contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Aceasta formula de lapte nu trebuie sa inlocuiasca laptele matern in primele 6 luni de viata. O dozare gresita in prepararea laptelui poate provoca probleme de sanatate celui mic. Indicatiile de dozare de pa ambalaj sunt orientative, ele pot varia in functie de apetitul copilului.

A se citit cu atentie indicatiile de pe ambalaj! Mainile se spala intotdeauna cu apa inainte de prepararea mancarii bebelusului. Ustensilele se vor steriliza.

Acest produs este doar o parte dintr-o alimentatie diversificata. Aceasta formula de lapte este indicata bebelusilor cu varsta de 9-12 luni.

Fiind un produs instant, o data preparat, trebuie administrat sugarului imediat. Laptele ramas nefolosit se arunca la cosul de gunoi.

Dupa deschidere, produsul se inchide bine si se pastreaza in incaperi aerisite, ferite de razele soarelui si de umezeala. A se folosi doar in prezenta unui adult !
Pentru mai multe informatii despre produs si detalii despre pret intra aici.
Categorie produs: Lapte praf bebelusi
Tip formula: De crestere
Varsta: 9 – 12 luni
Cantitate/bucata: 800 g
Numar bucati: 1

7.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Hranitor

10.0/10

Design

0.0/10

PRO

  • Hranitor, bun pentru crestere si dezvoltare.
  • Cutie ambalaj ergonomica, manevrabila, eco.
  • A fost produsul acceptat cu usurinta de bebe.
  • Cutia foarte comoda la manevrare.
  • Cel mai ieftin de pe piata.

Contra

  • Pretul putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.