Lapte praf Nutricia Aptamil AR, 300 g, 0-6 luni

Lapte praf Nutricia Aptamil AR este o formula de lapte special conceputa copiilor cu varsta de 0-6 luni. Nutricia Aptamil AR este o formula destinata regimului dietetic al sugarilor cu regurgitatii.

Daca bebelusul elimina dupa masa o cantitate mai mare de lapte atunci Aptamil AR va poate fi de un real folos. Datorită adaosului de făină de roşcove, o substanţă naturală, laptele capătă o consistenţă crescută şi poate fi menţinut cu mai multă uşurinţă în stomac.

Astfel, sunt diminuate refluxul în esofag şi regurgitarea (Anti-Regurgitare). Aptamil AR are in compozitie toate elementele nutritive importante de care are nevoie copilul bebelusul pentru o dezvoltare sănătoasă şi o creştere optimă.

Acesta contine faine de roscove, nucleotide si LC-PUFA -acizi graşi speciali. Inainte de prepararea laptelui spalati-va bine pe maini si sterilizati toate ustensilele pe care le veti folosi, inclusiv cele ale sugarului.

Deoarece este un produs instant, preparati laptele chiar inainte de masa si hraniti sugarul in maxim doua ore de la preparare.

Produsul preparat si nefolosit se va arunca la cosul de gunoi. Pachetul o data deschis va fi inchis bine, pastrat in conditii optime, ferit de umezeala si caldura, intr-un loc uscat si racoros.

A se folosi inainte de data inscriptionata pe ambalaj. A se citi cu atentie indicatiile de folosire. A se folosi in prezenta unui adult.
Pentru mai multe detalii despre produs, o descriere amanuntita si informatii despre pret intra aici.
Categorie produs: Formule speciale de lapte
Tip produs: Pudra
Varsta: 0-6 luni
Greutate: 300 grame

8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Hranitor

10.0/10

Sunet

0.0/10

PRO

  • Aptamil AR este foarte consistent, bebe nu se constipa.
  • Este un lapte cu gust similar celui de mama.
  • Opreste vomitarea complet.
  • Faina de roscove este naturala.

Contra

  • Este foarte util, însă trebuie combinat cu formula de lapte obișnuită.

2 comentarii la „Lapte praf Nutricia Aptamil AR, 300 g, 0-6 luni”

  1. Buna ziua.Sm și eu o întrebare,văd că se spune că trebuie combinat cu formula de lapte de lapte obișnuită,însă sub ce cantități?Va mulțumesc pentru râs!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.