Lapte praf Nutricia Aptamil Junior 1+, 800 g, 12-24 luni

Lapte praf Nutricia Aptamil Junior 1+ este o formula de lapte special conceputa pentru copii cu varsta de 1 an+. Aceasta formula este imbogatita cu minerale, precum zinc si fier, in cantitatile necesare varstei si a fost dezvoltat de catre specialisti in sistemul imunitar al copiilor.

Chiar si dupa varsta de un an, copilul inca are nevoie speciale de alimentatie, de aceea Aptamil Junior 1+ este indicat pentru a fi administrat acestora. 500 ml de Aptamil Junior 1+ pe zi plus o alimentatie echilibrata acopera in mare parte necesarul zilnic de vitamine si minerale.

Aptamil lapte de creştere premium conţine Pronutra+, un complex unic de ingrediente care combină prebioticele scGOS/lcFOS cu nutrienţi importanţi (ulei de peşte) şi vitaminele A, C şi D care contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.Acesta contine oligozaharide scGOS/lcFOS,nutrienţi importanţi, Fier, Calciu, Zinc. Se recomanda respectarea cu strictete a indicatiilor de dozare mentionate pe ambalaj.

Inainte de a prepara laptele, spalati bine mainile si sterilizati ustensilele folosite.

Aceste este un produs instant de aceea laptele va trebui preparat chiar inainte de masa si copilul hranit imediat, cantitatea de lapte ramasa nefolosita se va arunca la cosul de gunoi.

O preparare gresita a laptelui poate afecta sanatatea copilului. Pachetul o data desfacut se va tine inchis si pastrat in locuri uscate si racoroase. A se citi cu atenyie indicatiile de preparare de pe ambalaj!
Pentru o descriere mai amanuntita a produsului si informatii despre pret intra aici.
Categorie produs: Lapte praf bebelusi
Tip formula: De crestere
Varsta;12 – 24 luni
Cantitate/bucata: 800 g
Numar bucati: 1

8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Hranitor

10.0/10

Design

0.0/10

PRO

  • Recomandat de medic.
  • Copilul nu are avut reactii neplacute.
  • Foarte bine tolerat de copil.
  • Este bun si destul de ieftin.
  • Este un produs foarte bun si benefic an creşterea copilului.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.