Masina de gaurit si insurubat cu acumulator Heinner ACM, 10.8V, Li-ion, 1.3 Ah, 10mm

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator Heinner ACM, 10.8V, Li-ion, 1.3 Ah, 10mm este o unealta foarte usor de folosit. Cu aceasta masina de gaurit se pot executa mini lucrari in diferite materiale.

Masina de gaurit si insurubat poate gauri sau insuruba in Lemn, Metal, Beton, Rigips. Este foarte usoara, acumulatorii rezista minim doua ore (depinde de tipul de lucru).

Acumulatorii se incarca imediat, masina de gaurit si insurubat dispune de o mandrina rapida, dimensiunea de 10mm, putere 10.8V.

Materialele folosite pentru asamblarea masini de gaurit sunt de calitate superioara, metal si plastic. Este foarte rezistenta, fata de o masina de gaurit obisnuita, te vei convinge imediat ce vei incepe sa lucrezi cu ea.

Viteza maxima este de 1400rpm, tensiunea la alimentare este de 10.8V, 19 trepte de ajustare cuplu, tipul de baterie folosit este Li-Ion, capacitatea acumulator 1.3 Ah, durata de incarcare completa a acumulatorilor este de 5 ore.

Sculele produse de brand-ul Heinner sunt de calitate superioara, acestea sunt proiectate sa reziste foarte mult timp, nu conteaza tipul de lucrare la care sunt folosite.

Va recomandam sa va completati atelierul cu sculele ce ac parte din acest brand de calitate.

Pretul este foarte mic si poate fi gasit aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Durata acumulator

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Insurubeaza in cele mai dificile materiale.
  • Acumulatorul dureaza foarte mult.
  • Mandrina rapida.
  • Acumulatorii se incarca imediat.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.