Masina de paine Star-Light MPD-700W, 12 programe, 900 g, Inox

Star-Light este una dintre cele mai bune firme de produs aparate de uz casnic, azi vine in intampinarea noastra cu un produs revolutiona de fabricat si copt paine. Masina de paine Star-Light MPD-700W, 12 programe, 900 g, Inox este un produs de calitate, foarte inteligent si de foarte mare ajutor in bucataria ta.

Masina de facut paine framanta foarte bne auatul si il coace exact cum iti place tie, pentru ca aceasta are 3 programe de rumenire a paini. Este de ajuns sa o setezi pe programul care iti place tie. Cu ajutorul masinii de paine Star-Light MPD-700W alimentatia sanatoasa este la dumneavoastra acasa.

Nu mai este nevoie sa pierdeti timpul prin magazine cautand produsul care corespunde cerintelor dumneavoastra fara E-uri sau aditivi sintetici, acum va puteti pregati singuri si cu ingredientele proprii painea, cozonacul sau oricare alt desert.

Masina de facut paine ete confectionata din cel mai bun inox, acesta este tratat special pentru a evita depunerile de bacterii.

Capacitatea cuvei este de 900g, masna de facut paine dispune de programul ” pornire intaziata ”, aceasta functie este foarte benefica atunci cand te trezesti dimineata sau cand ajungi acasa de la serviciu si vrei sa gasesti o paine proaspata si delicioasa.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Afisajul digital de care dispune masina de facut paine este foarte generos.

De retinut este faptul ca invelisul masini de facut paine va ramane intodeauna rece, indiferent cate paini vei coace sau daca vrei sa o muti dintr-un loc in altul nu te vei rani.

Pentru mai multe detalii despre produs poti intra aici.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibila

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Masina de facut paine este exceptionala.
  • Este foarte silentioasa.
  • Programele de rumenire sunt excelente.
  • Functia de pornire intarziata este foarte folositoare.
  • Dupa folosire se curata rapid.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.