Masina de paine Star-Light MPD-850W, 12 programe, 1134 g, Alb

Masina de paine Star-Light MPD-850W, 12 programe, 1134 g, Alb este accesoriul ce va completa aparatele electrocasnice din bucataria ta. Star-Light este o firma serioasa ce produce aceste aparate de uz caznic, modelul pe care azi vreau sa vi-l prezint este MPD-850W.

Acesta are un exterior ce se adapteaza foarte bine mai multor ambienturi, culoarea alba se potriveste foarte bine cu restul mobilei de bucatarie.

Designul este ultra-modern, foarte compact, cuva masini de facut paine este confectionata dintr-un material de caitate inoxidabil, capacitatea maxima o are de 1134 g.

Vezi oferta aici

Masina de fact paine are 3 nivele de rumenire, alba, aurie si bine coapta. Puterea maxima de consum este de 850 W, masina de facut paine dispune de program de coacere rapid si program de pornire intarziata.

Poti seta masina de facut paine sa fie pregatita cu produsul cald atunci cand te trezesti sau cand ajungi acasa obosit de la serviciu.

Cele 12 programe disponibile iti vor fi de foarte mare ajutor, masina de facut paine are montate special picioruse anti-alunecare, aceasta va ramane stabila in locul in care este asezata.

Acest produs are sistem special pentru pregatit gem si prajituri. Masina de facut paine vine la pachet cu o cana de masurat, un carlig si lingura. Dimensiunile masini de facut paine are urmatoarele dimensiuni: 275 x 420 x 270 mm (W x D x H).

Mai multe detalii AICI

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Slentioasa

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Cand este pusa a treaba este foarte silentioasa.
  • Afiasajul este de foarte mare ajutor.
  • Piciorusele antialunecare o protejaza in momentele cand masina de facut paine framanta aluatul.
  • Masina de facut paine poate coace o multime de sortimente de paine

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretu usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.