Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 70210, 6th Sense, 7 kg, 1200 rpm,40 cm, Clasa A+++

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 70210, 6th Sense, 7 kg, 1200 rpm,40 cm, Clasa A+++ este un aparat electro-casnic de foarte mare ajutor.

Masina de spalat dispune de cele mai mici dimensiuni fiind in acelasi timp foarte ficienta. Datorita formei si sistemului de incarcare, masina de spalat poate fi asezata in locurile cele mai inguste.

Masina de spalat Whirlpool TDLR 70210 este o masina de spalat moderna, dotata cu multe programe de spalat.

Diversitatea lor este foarte importanta, pentru ca utilizand parametri si miscari diferite, exista solutii pentru eliminarea tuturor tipurilor de pete. Masina de spalat dispune de un display-ul prietenos LCD cu design sofisticat va duce spre o utilizare cat mai confortabila.

Datorita controlului rotativ functiile de selectare sunt intuitive si placute la atingere. Ecranul digital este usor de citit si face ca setarea programului si urmarirea a procesului sa fie usoara si clara. Este o masina de spalat inteligenta, potrivita pentru orice tip de spalare.

Avand la dispozitie selectorul de programe si un display, este foarte simplu sa alegeti programul potrivit pentru hainele dumneavoastra.

Rezultatele masini de spalat sunt exceptionale, AL SASELEA SIMT garanteaza grija perfecta si rezultate perfecte (clasa A la spalare) pentru toate materialele.

Economii semnificative ale resurselor: simte, adapentrueaza si controleaza. Senzorul special va detecta inainte de inceperea programului dimensiunile incarcaturii.

Acelasi senzor va sti exact cantitatea de apa pe care o va folosi pentru programul de spalare, datorita incarcaturii.

Pretul se afla aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Mod de intretinere

10.0/10

Consum de curent

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Design modern.
  • Dispune de o multime de programe de spalare.
  • Tehnologia al saselea simt.
  • Dimineti linistite, cu haine perfect curate.
  • Capacitate de incarcare 7 kg

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.