Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA71210L Pareri si Review

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA71210L este un produs de calitate superioara, care ofera o serie de caracteristici moderne si performante pentru a te ajuta sa speli si sa usuci vasele cu usurinta si eficienta.

Capacitatea de incarcare a acestei masini de spalat vase este de 9 seturi, ceea ce inseamna ca poate spala si usca o cantitate mare de vase intr-un singur ciclu. In plus, dispune de 5 programe de spalare diferite, care se pot adapta nevoilor si cerintelor tale, cum ar fi programul pentru vase delicat, programul intensiv sau cel pentru curatarea rapidă

 

Aceasta masina de spalat vase este clasificata in clasa F, care inseamna ca are un consum redus de energie si apa, ceea ce o face un produs ecologic si economic. Motorul Inverter asigura o performanta superioara si o durabilitate crescuta, permitand o functionare mai silentioasa si mai fiabila.

Sistemul AirDry permite uscarea veselei fara a mai fi nevoie sa o stergi manual, ceea ce economiseste timp si energie. PerfectFit este un sistem de adaptare a tavii pentru vase, care te ajuta sa incarci masina cat mai eficient, maximizand astfel capacitatea de incarcare.

 

Inaltimea acestui model este de 45 cm, ceea ce il face potrivit pentru incorporarea in bucatariile moderne. Acest model de masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA71210L este un produs premium, care ofera un nivel inalt de performanta si eficienta, si care poate fi un bun ajutor pentru menținerea curateniei în bucataria ta.

Raportul pret calitate pentru acest produs este unul corect si putem spune ca masina de spalat vase Electrolux este o investitie inspirata ce merita toti banii.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA71210L Pareri si Review

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Practica

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistenta in timp
  • Programe multiple
  • Functii de ajutor
  • Silentioasa

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.