Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X Pareri si Sfaturi Utile

Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X este un model cu incarcare frontala si capacitate de 10 seturi de vase. Este dotata cu 6 programe de spalare, care sunt adaptate la diferite tipuri de vase si gradul de murdarie. Aceste programe includ: „Eco”, „Rapid”, „Intensiv”, „AutoFlex”, „AutoFlex Plus” si „Pretratare”.

Clasa F de eficienta energetica a acestei masini inseamna ca consuma relativ putina energie si emite putine emisii de dioxid de carbon.

Un alt aspect important al acestei masini este sistemul 6th Sense, care detecteaza automat gradul de murdarie al vaselor si ajusteaza programul de spalare in consecinta, astfel incat sa se obtina rezultatele optime de curatare si sa se economiseasca apa si energie.

Cu o latime de 45 cm, aceasta masina de spalat vase este compacta si se potriveste in bucatariile moderne. Este fabricata din inox, ceea ce o face rezistenta la zgarieturi si uzura.

 

In concluzie, Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X este un aparat modern, eficient din punct de vedere energetic si cu multiple programe si functii pentru a se adapta nevoilor dumneavoastra. Este un aparat fiabil si usor de utilizat, care va va ajuta sa economisiti timp si efort in timpul curatarii vaselor.

Raportul pret calitate pentru aceasta masina de spalat vase este unul foarte bun si putem spune ca este o investitie foarte inspirata, de un real ajutor in orice gospodarie. Masina de spalat vase a devenit un electrocasnic indispensabil in orice casa cu o gospodina care se respecta.

Recomandam si noi aceasta masina de spalat vase pentru calitate si fiabilitate.

Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Fiabila in timp
  • Programe
  • Functii de ajutor
  • Silentioasa

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.