Masina de tocat Star-Light MG-120B, 1400W, Accesoriu de rosii/carnati, 3 site inox, Cutit inox

Masina de tocat Star-Light MG-120B, 1400W, Accesoriu de rosii/carnati, 3 site inox, Cutit inox, este un accesoriu ce nu va trebui sa lipseasca din bucatarie unei gospodine ce se respecta.

Acum in perioada sarbatorilor masina de tocat este foarte utila, pentru ca va trebui sa gatesti o multime de preparate din carne tocata.

Acest produs este ideal pentru o famiie normala, este foarte silentioasa, consum redus de curent. Masina de tocat este foarte usor de folosit si foarte usor de curatat dupa folosire.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a incepe foosirea este sa stabilizati foarte bine masina de tocat pe o masa de bucatarie sau pe un blat.

Verifica Stoc Aici

Masina de tocat beneficiaza de functia de ( revers ). Este foarte folositoare in momentul cand mecanismul masini de tocat se inpotmoleste. Nu trebuie sa demontezi masina de tocat pentru a o debloca.

Pretul Este Aici

Tot ce trebuie sa faci este sa inversezi tratia motorului si masina se va debloca singura si foarte usor. Masina de tocat beneficiaza de o multime de accesorii ce iti vor fi de ajutor, acestea sunt: accesoriu pentru carnati, accesoriu pentru rosii, tava de alimentare, accesoriu impingere, acccesoriu kebbe, picioruse anti-alunecare, spatu pentru depozitare accesorii si 3 site speciale din inox.

Masina de tocat este foarte usor de asezat sau de mutat dintr-un loc in altul, pentru ca aceasta cantareste doar 3.44 kg, cutitele sunt fabricate din cel mai bun inox.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Functii Speciale

10.0/10

PRO

  • Se curata foarte usor.
  • Foarte usor de folosit.
  • Poti toca de la legume la carne.
  • Dispune de spatiu pentru stocare accesorii.
  • Mecanismul este din inox.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.