Masina facut carnati Zokura Z1038, 5 kg (Inox)

Ce e mai bun ca mancarea facuta in casa? Noua masina de facut carnati Zokura iti propune usurarea muncii in bucatarie! Se apropie Craciunul si taierea porcului, adica implicit prepararea bunatatilor traditionale de Craciun.

Aparatul de facut carnati iti va usura munca substantial! Aromati, condimentati, simpli, afumati, grosi, subtiri, marime medie ii poti avea acum cu aceasta minunta masina.

Din inox 18/10 de inalta calitate si cu un interior incapator cu diametrul de 14 cm, o inaltime de 40 cm si capacitatea de 5 kg.

Vine la pachet cu 5 palnii de umplere din care iti vei putea alege tipul de carnati pe care ii doresti: 1,20 cm, 1,75 cm, 2 cm, 2,5 cm si 3 cm, ce te ajuta sa pregatesti atat carnati grosi, precum si carnati subtiri pe care ii poti afuma si usca.

Vezi oferta aici

Masina este foarte stabila si dispune de un brat care se fixeaza pe masa.

Are un disc de presare pentru a asigura compactarea carnii si pentru etansarea continutului astfel incat nu veti avea goluri de aer in carnati.

Curatare si intretinere:

Rotiti manivela in sensul opus acelor de ceasornic pentru a muta discul de presare in afara recipientului; dezasamblati toate partile mobile si si palnia; spalati masina si componentele sale in apa calda cu detergent de vase; lasati-le la uscat si nu incercati sa le reasamblati decat atunci cand acestea  sunt complet uscate.

 

 

 

Masina facut carnati Zokura Z1038, 5 kg (Inox)

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Livrare

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Aspect

10.0/10

PRO

  • Material de foarte buna calitate
  • Montare usoara
  • Fixare foarte buna
  • Contine 5 palnii de umplere
  • Aspect placut

Contra

  • Pret destul de ridicat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.