Monitor LED IPS Dell 23″, Full HD

Monitor LED IPS Dell 23″, Full HD, VGA, HDMI, Display Port, USB, Negru/Argintiu, P2317H carcasa este fabricata dintr-un plastic casant de cea mai buna caitate.

Monitorul are un design ultra modern, se poate regla cu usurinta unghiul, inaltimea si pozitia dorita, astfel incat sa va puteti bucura de efecte vizuale. Monitorul face parte din gama sim, beneficiaza de o multime de reglaje atat la imagine cat si pe inaltime sau latime, datorita piciorului ce are inaltimea monitorului.

Bucurati-va de ajustabilitate completa la pivotare, inclinare, reglare inaltime si pivotare. Monitorul dispune de o multime de modalitati de conectare in partea de jos si pe partea laterala a monitorului.

Aceste porturi va permite sa va conectati cu usurinta si sa ramaneti conectati cu anumite dispozitive. Monitor LED IPS Dell 23 este conceput special pentru persoanele care lucreaza foarte mult si care stau ore in sir in fata monitorului, acesta nu iti va afecta ochii oricat de mult vei sta in fata lui.

Obtineti o calitate excelenta a imaginii, cu o reprezentare consecventa a culorilor , 4 millioane la 1 raport de contrast dinamic. Lucrul va fi o placere fara stres si foarte confortabil.

ComfortView Dell ajuta la reducerea daunatoare pentru ochii dumneavoastra. Auto Mode si PowerNap este functia speciaa de care dispune acest monitor, de acum setarile pe culoare se pot personaliza si se pot memora.

PowerNap este functia ce se va activa imediat ce monitorul va simti ca nu mai sunteti la birou. Odata activt acest sistem PowerNap monitorul va economisi energia.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Tipu de rezoutie al monitorului este Full HD 1920 x 1080, tipul de iluminare in fundal este LED, aspect imagine 16:9, monitorul beneficiaza de format ecran Wide, tipul de suprafata al display-ului este Anti glare.

Contrastul dinamic este de 4000000:1, dimensiune punct 0.265 mm, numar de culori 16.7 milioane.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Calitate Imagine

10.0/10

Conectivitate

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Nu afecteaza vederea.
  • Monitorul are o multime de functii de reglare.
  • Ai la dispoozitie o multime de porturi atat pe lungime cat si pe latimea monitorului.
  • Piciorul este foarte stabil.

Contra

  • In pachet nu vei gasi cabu pentru conexiunea HDMI.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.