Monitor LED Samsung 24″ Curved, Full HD

Daca esti in cautare de monitor de calitate la pret acceptabil iti recomandam acest Monitor LED Samsung 24″ Curved, Full HD, D-Sub, HDMI, Negru, LC24F390FH. Acest produs are display-ul curbat! Ecranul de 1800R creeaza un camp vizual mai larg si imbunatateste perceptia adancimii.

Nu conteaza la ce te uiti, poate sa fie shoul tau preferat, un joc de care nu te poti dezlipi sau pur si simplu te uiti la un film, acest ecran curbat iti reda mai bine continutul multimedia.

Curbura mai mare a ecranului, de 1800R, permite ochilor dvs sa urmareasca detalii pe intregul ecran mentinand o distanta constanta de vizualizare. In testele clinice efectuate de Sectia de Oftalmologie a Spitalului Universitar National din Seul, s-a dovedit ca aceasta reduce stresul ocular comparativ cu vizionarea unui monitor cu ecran plat.

Meniul este foarte variat, poti face o multime de setari, monitorul este foarte bun pentru Gaming, Ecranu este curbat, cea ce iti da in sentiment placut in utilizare, te capteaza mai mult intr-un joc sau un film.

Raport de contrast de 3000:1: Tehnologia ecranelor VA de la Samsung ofera un raport de contrast de 3000:1 care asigura un negru mai profund, un alb mai stralucitor si culori mai bogate, pentru imagini mai clare si mai intense.

Bleeding: Tehnologia ecranelor curbate de la Samsung minimizeaza efectul de bleeding, asigurand un negru mai uniform pe intreaga suprafata de vizionare. Monitorul suporta tehnologia FreeSync pe HDMI de la AMD, pentru a beneficia de acest sistem va trebui ca placa video sa beneficieze de acelasi sistem.

Daca ai trecut monitorul in sistemul de joc acesta isi va modifica singur culorile pe sitemul ales de tine. Monitorul beneficiaza de un design elegant ultra modern de ultima generatie, este foarte subtire si extra plat.

Luminozitatea ecranului se va adapta singura in functie de zonele negre ale imagini, astfel va scade consumul de energie.

Luminozitatea ecranului poate fi de asemenea setata manual la 25% sau la 50% din valoarea maxima.

Pentru mai multe detalii legate despre produs poti intra aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Calitate Imagine

10.0/10

Conectivitate

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Foarte fiabil.
  • Ecran luminos.
  • Meniu variat.
  • Monitor exceptional pentr Gaming.
  • Mega Contrast.

Contra

  • Piciorul nu este foarte stabil.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.