Mop cu aburi BLACK & DECKER FSM13E1-QS Review si Sfaturi Utile

Mop cu aburi BLACK & DECKER FSM13E1-QS este un dispozitiv de curățare eficient și practic, ce combină puterea aburului cu o suprafață de curățare ușor de manevrat. Acesta poate fi utilizat pentru a curăța podele, covoare, parchet și multe alte suprafețe.

Puterea sa de 1300W și sistemul de aburi permit curățarea profundă a murdăriei și a bacteriilor fără a utiliza produse chimice dăunătoare pentru mediu. Acest lucru îl face o opțiune ecologică și sănătoasă pentru curățenia casei.

Vezi oferta aici

Mop cu aburi BLACK & DECKER FSM13E1-QS are un rezervor de apă cu o capacitate de 0,38 litri, ceea ce înseamnă că puteți utiliza dispozitivul pentru o perioadă de timp mai îndelungată, fără a fi nevoie să îl reumpleți prea des. De asemenea, designul său compact și ușor îl face ușor de manevrat și depozitat.

Mopul este echipat cu un cap de curățare alungit, ce ajută la ajunge în zone mai greu accesibile. Acesta se poate roti la 180 de grade, astfel încât puteți curăța ușor și în jurul mobilierului și altor obstacole.

Mai multe detalii aici

Pachetul include o perie rotativă pentru îndepărtarea murdăriei persistente și a petelor mai greu de eliminat. De asemenea, mopul este prevăzut cu o pernă de curățare din microfibră, ce poate fi îndepărtată și spălată pentru utilizare repetată.

În concluzie, mopul cu aburi BLACK & DECKER FSM13E1-QS este un dispozitiv practic și eficient de curățare ce vă poate ajuta să economisiți timp și să curățați mai eficient și mai ecologic suprafețele din casa dvs.

Mop cu aburi BLACK & DECKER FSM13E1-QS Review si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Usor de manevrat
  • Raport pret calitate bun
  • Rezistent in timp
  • Usor de depozitat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.