Motosapa pe benzina Ruris DAC 7000ACC2 Opinii si Pareri Utile

Motosapa pe benzina Ruris DAC 7000ACC2 este o unealtă de lucru excelentă pentru cei care caută o modalitate eficientă de a ara solul în grădinile lor. Este alimentat cu benzină și are o putere de 7 CP, fiind echipat cu un motor de 208 CC cu 4 timpi, ceea ce îi permite să funcționeze cu ușurință chiar și pe terenurile cele mai dificile.

Cu o adâncime de lucru de până la 29 cm și o lățime de lucru de 83 cm, Motosapa Ruris poate să adune în mod eficient pământul și să îl pregătească pentru plantare. Este echipată cu două viteze înainte și una înapoi, oferind astfel o manevrabilitate mai bună în timpul utilizării.

Vezi oferta aici

De asemenea, acesta vine echipat cu o serie de accesorii utile, inclusiv freze, roti cauciuc, roti metalice, plug, adaptor și set contragreutati de 10 kg, ceea ce îi face utilizarea mai ușoară și mai eficientă. Frezele sunt prevăzute cu lame puternice și durabile, care pot să taie prin solul compact, iar roțile cauciuc și metalice oferă o tracțiune excelentă în timpul utilizării.

Mai multe detalii aici

Construcția solidă a acestui model de Motosapa pe benzina Ruris garantează durabilitatea sa în timp, iar designul ergonomic și manevrabilitatea ușoară îl fac ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați. În general, Motosapa Ruris DAC 7000ACC2 este o unealtă excelentă pentru cei care caută o modalitate eficientă de a lucra solul în grădinile lor, fiind un produs de încredere și de calitate superioară.

Motosapa pe benzina Ruris DAC 7000ACC2 Opinii si Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Consum

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Consum mic
  • Rezistenta in timp
  • Materiale de calitate
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.