Olita portabila Potette Plus Pareri Utile

Olita portabila Potette Plus. Stii momentele acelea cand esti cu micutul in tren, in avion, in masina si nu poti opri, pe autostrada sau pur si simplu in locuri unde nu exista o toaleta si copilul are nevoie sa-si faca nevoile? Toti am trecut prin asta si poate ca este timpul sa ne usuram putin viata alegand sa achizitionam o olita portabila pliabila. Este foarte dificil sa gasesti o toaleta decenta unde sa poti intra cu copilul iar facutul nevoilor in aer liber uneori chiar nu este posibil.

Vezi oferta aici

Olita portabila Potette Plus ocupa foarte putin spatiu in geanta ta deoarece este pliabila. Foarte practica, de mare ajutor la drum lung si inca un lucru foarte important este faptul ca trebuie sa ne invatam copiii ca facutul nevoilor in natura nu este un gest frumos sau normal nici cand este mare nici cand este mic. Este de dimensiunea unei carti, usor de purtat oriunde.

Confortul copilului este asigurat datorita colacului bine conturat, va da copilului siguranta, picioarele olitei sunt stabile cand sunt deschise. Se foloseste impreuna cu pungile de unica folosinta ce pot aduna pana la 150 ml de lichid. Acestea sunt usor parfumate iar dupa folosinta, se strang foarte usor si se arunca la gunoi exact ca un scutec. Odata cu olita portabila veti primi la pachet si 3 pungi superabsorbante si antiscurgere.

Vezi pretul aici

Este potrivita de la 15 luni si poate tine pana la 22 kg. Poate fi folosita si ca reductor pentru tolaleta pentru copil, acasa.
Dimensiuni: deschisa ca si reductor: 25 cm * 22 cm * 12.5 cm, pliata pentru transport: 23 cm * 22 cm * 7 cm, deschisa ca si olita: 36.5 cm * 22 cm * 7 cm.culori disponibile: albastru, gri, verde, lila, roz, kaki. Potrivita pentru vacante, parcuri, masina, avion si multe alte situatii din viata. Va veti felicita pentru aceasta alegere!

Vezi oferta Bebebliss.ro Vezi oferta BabyNeeds Vezi oferta Emag.ro

Olita portabila Potette Plus rosie

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Stabilitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Aspect

10.0/10

PRO

  • Practica
  • Pliabila
  • Pret bun
  • Portabila
  • Confortabila

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.