Pachet antipana SLIME pentru autoturisme cu compresor si cu solutie antipana 473ml

Pachet antipana SLIME pentru autoturisme este un pachet alcatuit dintr-un compresor si o solutie antipana 473ml. Acest set reprezinta cea mai usoara metoda de reparare a unei anvelope care a facut pana.

Nu este nevoie sa folositi un cric pentru a o schimba, este de ajuns sa introduceti lichidul anti pana, sa reumflati anvelopa si gata, puteti porni la drum din nou fara nici o problema.

Slime Repair ofera a solutie portabila pentru a rezolva problemele legate de pana. Acest produs nu este indicat a fi utilizat in cazul in care anvelopele au fost grav avariate.

Slime Repair se foloseste in cazul in care gaurile sunt mai mici de 6mm. De asemenea nu puteti repara cu Slime Repair daca defectiunea s-a produs pe partea laterala a anvelopei. Nu se recomanda utilizarea la anvelope cu profil plat, anvelope de categoria Z sau anvelope cu tehnica de senzor.

Daca veti respecta instructiunile de utilizare va veti putea bucura de eficacitatea produsului timp de doi ani la data achizitionarii.

ATENTIE! SOLUTIA DE ETANSARE CONTINE LATEX. Poate avea efecte negative asupra sanatatii in caz de inghitire. A nu se inhala sau inghiti. Poate avea efecte de iritatie asupra pielii sau ochilor.

A nu se lasa la indemana copiilor. Prim ajutor: contactati medicul in cazul in care ati inhalat sau inghitit solutia de etansare. A nu se deschide cu forta.

A SE CITI CU ATENTIE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE.
Categorie produs – Compresoare, Redresoare & Testere SLIME
Tip produs – Pachet anti-pana Slime
Adaptor pentru bricheta – Da
Manometru – Da

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Este solutia perfecta atunci cand faci pana si nu poti schimba roata.
  • Acest kit este foarte usor de folosit, pentru ca va trebui sa introduci lichidul in interiorulanvelopei, acesta va rezista pana la prima vulcanizare.
  • Kitul de reparatie pana Smart repair este bun la orice tip de anvelopa de autoturism.

Contra

  • Atentie, solutia de etansare contine latex!!!
  • Inainte de folosire va trebui sa te informezi cum se foloseste acest super kit.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.