Pachet Family – Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 500 (curatare 3D, 1 program, 1 capat) + Periuta electrica Mickey Mouse (curatare 2D, 1 program, 1 capat, Magic Timer)

Pachet Family – Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 500 (curatare 3D, 1 program, 1 capat) + Periuta electrica Mickey Mouse (curatare 2D, 1 program, 1 capat, Magic Timer) reprezinta pachetul perfect pentru familie continand o periuta electrica Professional Care 500 care dispune de curatare 3D (pulseaza, oscileaza si se roteste) pentru a indeparta pana la 100% mai multa placa bacteriana decat o periuta de dinti manuala obisnuita si una pentru copii Mickey Mouse Kids care dispune de curatare 2D (oscileaza si se roteste) pentru a indeparta pana la 100% mai multa placa bacteriana decat o periuta de dinti manuala obisnuita.

A nu se folosi de catre copii mai mici de 3 ani.
Caracteristici periuta adulti- Curatare 3D (pulseaza, oscileaza si se roteste) pentru a indeparta pana la 100% mai multa placa bacteriana decat o periuta de dinti manuala obisnuita.
Reincarcabila cu 1 mod de curatare personalizata: Curatare Zilnica.
Garantie limita timp de 2 ani.
Cap de periuta Oral-B Precision Clean – sparge delicat placa bacteriana si o indeparteaza.
Caracteristici periuta copii- Un cap de periuta mic si o modalitate de prindere a manerului special proiectat cu grija pentru copii. Perii moi suplimentari pentru o curatare blanda a dintilor si a gingiilor.
Un misterios timer muzical canta aleatoriu o melodie (din 16 posibile), dupa trecerea unui minut pentru a incuraja un periaj indelungat
Garantie limitata timp de 2 ani.
Cap de periuta pentru copii – capul de reincarcare Oral-B Stages are peri speciali, mici, care asigura un periaj bland, foarte moale, care il face ideal pentru dintii si gura copiilor.
Pentru mai multe detalii despre pret si informatii mai amanuntita despre produs intra aici.

7.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Persistenta

0.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Acumulatorul tine foarte mult, curata foarte bine si nu te raneste la gingii.
  • Un pachet cu care economisesti iar periutele isi fac treaba foarte bine.

Contra

  • Atentie la cei cu dinti sensibili, folositi cap de periere adecvat ca sa nu aveti dureri de dinti.
  • Pretul putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.