Pilaten Black Mask

Noi fetele stim foarte bine cum arata un fond de ten aplicat pe o piele cu puncte negre. Arata foarte rau, tenul se vede ca sufera, nu poate respira si tot fondul de ten se strange si face ca punctele negre sa fie foarte vizibile. Crema Pilaten Black Mask vine in ajutorul nostru in aceasta problema.

Tot ce trebuie sa faci pentru a rezolva problema punctelor negre este sa urmezi pasii necesari sau pregatirea tenului inainte de aplicarea mastii. Doar astfel vei avea rezultatele mult dorite. Deschide porii aplicand un prosop cu apa fierbinte sau facand aburi. Odata facut acest pas, poti trece la aplicarea cremei negre, pe fata uscata. Se lasa 20 de min sa actioneze apoi o puteti scoate. Masca este tipul peel off, foarte usor de aplicat si la fel de usor de indepartat.

Rezultatele sunt garantate mai ales daca o folositi de 3 ori pe saptamana pentru a indeparta toate impuritatile. Veti folosi masca pe partile predispuse aparitiei punctelor negre si petelor de sebum, respectiv nas, barbie, anumite parti din frunte si obraji.

Dupa indepartare, puteti clati cu apa calda apoi veti observa cat de catifelata si curata va ramane fata. Pielea este curatata in profunzime si asta se va vedea. Nu veti regreta alegerea. Este o alternativa perfecta pentru mersul la saloane, incomod si costisitor. Pretul este unul avantajos si oricine isi poate permite sa o cumpere. Fiti frumoase cu masca peel off Pilaten Black Mask.

Pilaten Black Mask

9

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Persistenta

9.0/10

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.