Piscina cu cadru metalic BestWay, Splash Junior, 229 x 160 x 43 cm

A sosit vara si odata cu ea cele mai cumplite calduri, pentru a te racorii impreuna cu familia ta iti recomandam Piscina cu cadru metalic BestWay, Splash Junior, 229 x 160 x 43 cm.

Este foarte usor de montat, foarte rezistenta si incapatoare. Materialul din care sunt confetionati peretii piscinei este de calitate superioara, 3 straturi din PVC si poliester, foarte rezistent la socuri, si dilatari.

Cadrul metalic este realizat din teva galvanizata, rezistenta la rugina. Pentru o rezistenta superioara piscina dispune de o banda din 3 straturi aditionale, ofera suport peretilor laterali.

Pentru ca piscina sa aiba o stabilitate maxima piscina dispune de legaturi ranforsate la baza piscinei pentru stabilitate.

Se montaza si se demonteaza foarte usor, demontata piscina ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Piscina este destinata numai uzului extern in scopuri distractiv – recreative.

Locul de montare este la nivelul solului, inainte de montare, pentru a proteja partea piscinei care sta pe pamant este recomandat ca aceasta sa fie asezata pe un pat de nisip fin pe toata circumferinta piscinei.

Capacitatea piscinei este de 1167l apa, aceasta nu trepuie umpluta la maxim, pentru utilizare la randament maxim piscina va trebui sa ie umpluta maxim 90%. Pachetul are greutatea de 13kg.

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit AICI!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Montaj

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Usor de montat si demontat.
  • Foarte rezistenta.
  • Poate fi folosita atat de copii cat si de adulti.
  • Se incarca rapid.
  • Raport calitate/pret, este o achizitie buna!

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.