Placa de baza ASUS B85M-K, Socket 1150

Placa de baza ASUS B85M-K, Socket 1150 vine cu UEFI BIOS, o interfata noua si mult imbunatatita, pentru a oferi utilizatorului informatii utile si o buna experienta grafica de utilizare a BIOS-ului.

Datorita acesteia puteti realiza notite in cadrul interfetei BIOS pentru referinte ulterioare, vizualiza un jurnal al modificarilor realizate in meniul de setari, si redenumi port-urile SATA.

Modelul de baza este usor de accesat, functiile sunt actualizate,are solutie de control a ventilatoarelor precum si setari pentru profiluri XMP, informatii privind port-urile SATA si modificarea rapida a ceasului din sistem.

Vitezele de transfer sunt cu pana la 170% mai mari datorita USB 3.0 Boost. Q-Slot are rolul de a indeparta foarte usor componentele PCI Express. Sistemul de prindere de dimensiuni mari este plasat intr-o pozitie foarte accesibila, ceea ce inseamna ca nu veti avea probleme nici macar la instalarea placilor grafice de dimensiuni mari.

ASUS AI Suite 3 ofera o experienta de utilizare complet noua, prin intermediul unei interfete mai clare si mai atragatoare, ce suporta monitoarele cu diagonala mare.
Categorie produs – Placi de baza ASUS
Procesor – CPU Socket 1150
Chipset – Intel B85
Procesoare suportate – Intel® Core™ i3,Intel® CoreTM i5,Intel® Core™ i7,Intel® Pentium®,Intel® Celeron®
Socket-uri procesor – 1
Tehnologii suportate – ASUS EPU ,GPU Boost,AI Suite 3, Ai Charger, Anti-Surge, ESD Guards, Network iControl, Disk Unlocker, ASUS Q-Slot.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Acces Bios

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Windows 10

10.0/10

PRO

  • Este o placa de baza foarte buna daca vrei sa folosesti calculatorul la munca, pentru birou este perfect. Nu se blocheaza si viteza la internet este perecta.
  • Bios-ul este o adevarata bijuterie, fiind bine structurat, intuitiv, fluid si 100% stabil. Vei avea acces la fiecare functie prin butoanele cu prescurtari.
  • Avantajele la PC-urile care folosesc placi de baza ASUS si in special acest model este ca poti avea o multime de aplicatii deschise fara sa se blocheze.

Contra

  • Pret usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.